DE VÂNZARE 3 camere, Cracow, Krakow, Polonia, 31-069 Koletek street, Cracow

DE VÂNZARE - Cod. 30087

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 89 m²
  • Camere: 4
  • Podea: floor

Apartament cu un loc perfect pentru soul- artiști și oameni apreciind atmosfera orașului vechi în orașul istoric cracoviana.
Primăria este situată în vatra cracoviana. La jumătatea distanței de la Market Square și destrict Jewish Kazimierz. Castelul regal Wawel și magnific Vistulei Boulevards sunt de 3 minute. Precum și pistă de mers pe jos energic verde numit Planty. Un loc perfect pentru odihna activa. Reteaua de transport in comun este foarte dezvoltată precum și restaurante locale de calitate, muzee Infrastructură, galerii și școli internaționale.
Apartamentului prezentat este spațială și 89,5 m2 reprezentativitate - aproape 4 metri înălțime. Acesta are 3 camere confortabile și o bucătărie mare. Există, de asemenea, 2 săli și un dulap. baie separată și o toaletă. Apartamentul este recent odihnit.
Apartamentul este linistit si linistitoare in -situated anexă. frumos primăria noastră de familie conține, de asemenea, curtea din spate interior.
Apartamentul are un registru funciar separat și nu are nici o povară financiară. Simțiți-vă liber să solicite toate documentele. Engleză vorbind proprietarului. 'e Un loc perfect pentru iubitorii de viață urban!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB