DE VÂNZARE 3 camere, Wroclaw, Wrocław, Polonia, Turniejowa

DE VÂNZARE - Cod. 27233

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 128 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 1

Apartament de lux de vanzare, 4 camere, Wrocław, district: Krzyki, 1 100 000 PLN

NUMAI in compania noastra! Aș dori să sfat pentru vanzare apartament de lux, zona: 128,13 metri squeer, la prestigiosul noul Estate locuințe numit "Zielona Etiuda" ("The Green Etude"), în Wrocław, Krzyki cartier.

APARTAMENTUL
Această proprietate are marile avantaje: spatiu imens, confort deplin și abilitățile extraordinare de design interior oferă șansa de a crea un apartament minunat în funcție de nevoile personale și gusturi ale viitorului proprietar.

Camere / Camere de:
- Cameră de zi mare, cu chicinetă și ieșire ușile terasa,
- 3 camere de dormit,
- Baie cu toaletă, duș și cadă,
- Toaletă suplimentară,
- Sala.

Înălțime de camere: 2,90 m.

Crama si terasa fac parte din apartament.

Calitate superioară. De mai sus bucătărie există desicant modernă. Aer condiționat la apartament întreg. Nu sunt disponibile videofon și monitorizarea averii casei, piscina si strada.

Camere comune suplimentare pentru a utiliza pentru locuitorii: spalatorie si uscare cameră.

Nu este cumpărat parțial de proprietate de piscină. Doua locuri de parcare in parcarea subterana (notația separat la Registrul ipotecare, locuri de parcare si dreptul de proprietate asupra piscină sunt incluse în prețul apartamentului).

Facilitati de cazare
Locuințe "Zielona Etiuda" / "The Green Etude" face parte din cele mai prestigioase și extraordinare investitii imobiliare in Wrocław în ultimii ani. Printre locuitorii din "The Green Etude" nu sunt reprezentanți ai lumii de finanțe și de afaceri, atât cetățeni polonezi cât și străini.

Locuințe "verde Etude" a fost deschis în 2010. Clădirile au de la una la patru etaje. Estate locuințe este extrem de liniștită și sigură, este închis și a garantat securitatea și supravegherea 24 de ore. Străinii nu sunt permise la acest hotel (de admitere oaspeților este posibilă numai cu acordul rezidenți). În apartamentele sunt instalate videophones, care ar putea fi folosite ca monitorizarea și oferi link-uri pentru a contacta cu biroul de securitate, personalul de la employeed locuințe, salvamari și instructori la piscina etc. vecini liniște. Loc fantastic pentru a se odihni, proiect de decontare bine conceput de recreere și sport obiecte.

Locuitorii au acces la un bazin de înot, sală de gimnastică, saună, loc de joacă și alte facilități și spații de uz comun. "The Green Etude" este prietenos și foarte bine întreținute loc la viață.

LOCAŢIE
Locuințe aparține districtului Krzyki, în vecinătatea sediului centrului Wrocław Radio polonez și televiziune, și este situat la strada medie au participat. Acces excelent la centrul orașului. Transport public eficient - tramvai la Piața are aprox. 15 minute. Excelente de comunicare la Bielany Wrocławskie și în alte locuri aparținând marelui creștere municipiului Kobierzyce (aprox. 5-10 minute cu mașina). Foarte aproape de autostrada A4 și Wrocław Autostrada Bypass (AOW sau A8).

Proprietatea este ideal pentru resedinta sau profitabile investiții chirie. Cumpărarea unei proprietăți oferă șanse mari ca investiții de capital favorabil.

OFERTA disponibil doar în WGN REAL ESTATE.

DE VANZARE directy: cumpărătorul nu plătește comision! Vânzătorul plătește întreaga salariul broker imobiliar.

Aș dori să invite toți clienții interesați la prezentarea.

Informatiile proprietate a fost pregătit pe baza declarațiilor și nu constituie o ofertă în sensul legii, acestea sunt doar pentru scopuri informationale și poate fi actualizată, vă recomandăm verificarea lor personal.

Toate textele, desenele, imaginile și toate celelalte informațiile publicate pe aceste pagini sunt supuse dreptului de autor. Orice copiere, distribuire, prelucrarea electronică și transmiterea de conținut fără permisiunea este interzisă.
Toate drepturile rezervate.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB