DE VÂNZARE Activitate comercială, Kielce, Świętokrzyskie, Polonia, Opielinskiej 21

DE VÂNZARE - Cod. 31451

  • Tipologie: Activitate comercială
  • Zona: 1 m²
  • Camere: 60
  • Podea: 4

De vânzare :
Clădirea de 4 etaje, adaptată pentru birouri, servicii și comerciale, precum și pentru producție, totală de 1.400 de metri pătrați (suprafață interioară), situată pe o suprafață de 3.820 de metri patrati (în cea mai mare parte posibilă de construit) a parcelelor din centrul orașului Kielce 200.000 - situat la jumătatea distanței dintre Varșovia și Cracov, capitala voievodatului).
 Clădirea este ideală pentru birouri, servicii, în scopuri medicale sau educaționale. Terenul se află în imediata vecinătate a gării principale, în zona cu perspective de dezvoltare ridicată. În imediata apropiere a cartierului rezidențial mare.
În prezent, în clădire se pot crea peste 100 de posturi de lucru, iar a doua parte a terenului permite o extindere posibilă a clădirii.
 Clădirea a fost construită între 2000-2005 (refăcută și extinsă în 2010) și este facilitată în toate mediile și sistemul informatic modern (fibră optică, server propriu, sistem de monitorizare TV). Un alt avantaj este numărul mare de locuri de parcare, care este unic în centrul orașului.
Luând în considerare spitalele și alte instituții de sănătate din vecinătate, una dintre posibilele utilizări ale clădirii ar putea fi pentru servicii medicale, de reabilitare, de îngrijire sau de cumpărături.
Minding imediata vecinătate a centrului orașului i și cartierul mare al cartierului rezidențial) clădirea este un loc minunat pentru servicii cum ar fi cele medicale, educaționale, culturale etc.
 Subsol: toalete, spații de depozitare, plante bolier, salon de vestiare, camere de livrare și utilități. Toate facilitate în ferestrele cu timp util și pot fi utilizate ca zonă de lucru.
 Parter: hol și recepție, 5 birouri mari, 3 toalete, spații sociale și sanitare, încăperi de producție și încăperi de depozitare
 Etajul 1: 9 birouri mari, 2 grupuri sanitare, birou exterior (secretariat), camera de utilitati, camere sociale, camera de productie
 Mansarda / Loft: 4 birouri, 2 grupuri sanitare, spatii utilitare si sociale, 2 camere de productie,
Două dormitoare
Toate mijloacele disponibile: sisteme de apă, canalizare și ploaie, energie electrică, gaz, sistem teletehnic, fibră optică, sistem de monitorizare TV.
În plus, sistemul de ventilație artificială, ascensorul de marfă, platforma de încărcare / rampa
30 locuri de parcare - cu posibilitatea de a crea mai multe.
Preț: 900.000 EUR (pentru o eventuală negociere)
Preț: 3.900.000 PLN (aproximativ 925.000 EUR)

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB