DE VÂNZARE Casă, Czestochowa, Silesia, Polonia, Kusięta

DE VÂNZARE - Cod. 31816

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 246 m²
  • Camere: 7
  • Podea: 1

Avem o ofertă excepțională pentru Dumneavoastră - o casă splendidă spre vânzare în cartierul păzit de aproximativ 12 kilometri de centrul orașului Czestochowa, în apropiere de Olsztyn - un mic oraș minunat, cu un castel medieval vechi înălțându-se peste tot.

Conacul este situat în frumoasa zonă a parcului de peisaje "Orle Gniazda", în mijlocul pădurilor bogate și a pietrelor de calcar. Proprietatea intimă și confortabilă oferă o mulțime de calm și seninătate rezidenților și oferă o bună oportunitate de a călători și de a călători în același timp. Farmecul său unic a determinat mai mulți străini să se stabilească aici în Polonia.

 Casa a fost construită în 2001. Materialele de cea mai înaltă calitate au fost utilizate atât în ​​construcții cât și în finisaje - astfel încât standardul de viață este ridicat și poate fi folosit și ca loc de trai pentru o familie mare și o proprietate reprezentativă pentru uz comercial . Echipamentul oferă o eleganță clasică, cu accente rustice, ceea ce conferă un confort familial și un sentiment de liniște - în special în combinație cu întreaga verdeață din jurul locului.

Întreaga zonă este de peste 1700 de metri pătrați (cu trotuare și grădină).
Suprafața casei este de aprox. 200 de metri pătrați. La parter există o verandă, o sală spațioasă cu spațiu de depozitare separat, o baie cu WC și cabină de duș cu hidromasaj, un hol cu ​​dulapuri încorporate, o cameră separată pentru multiple utilizări, o sală de mese luminoasă legată de Bucătăria și o chiuvetă mică, o cameră de zi largă și spațioasă, cu șemineu din gresie (poate fi folosit și pentru încălzire) și acces la terasa din grădină.
 Primul etaj conține o sală, o baie imensă cu WC și o spălătorie și 3 dormitoare - două dintre ele au balcoane și una are un dulap. Există, de asemenea, o cameră de depozitare în pod, cu o scară redusă și o cameră mică deasupra garajului, excelentă pentru un laborator de calculator sau un birou mic, de exemplu. O casă nu are subsol. Gresie ceramica, usi din lemn si rame de ferestre (lemn de stejar). Încălzire centrală cu instalație de gaz și încălzire prin pardoseală în ambele băi, bucătărie și sufragerie.
 Un garaj mare este situat la parter cu intrare separată. În fața casei există un loc pentru parcarea a cel puțin 3 mașini.

Grădina este împărțită într-o parte proiectată de un grădinar profesionist (conține o mulțime de plante minunate și copaci și are propriul sistem de irigare) și o parte care rămâne zona neschimbată a unei păduri naturale care se dezvoltă în jur. Un foișor din lemn acoperit pentru a stoca lucruri. Toate pavajele din cub rezistent, din granit. Un gard de piatră cu elemente de lemn.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB