DE VÂNZARE Casă, GDAŃSK, Gdańsk, Polonia, podhalanska

DE VÂNZARE - Cod. 25982

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 1760 m²
  • Camere: 14
  • Podea: 370m2

Casă, Gdansk Oliwa, strada: Podhalańska. Polonia
Proprietatea deplină
Pret 999.000 EUR
Anul de construcție 1926
Suprafata teren 1.760 m2
Dimensiune casa 370 m2, plus 166 m2 de suprafață de subsol
Utilitati: curent, putere, gaz, apa, telefon, canalizare, link-uri de comunicare
 incalzire: gaz, energie electrică și combustibil solid
Unele ferestre înlocuite de geamuri termopan, gresie acoperis înlocuit în 2005, incalzire centrala înlocuit în 2006.
Casă cu sufletul, plin de farmec și de caracter, un vis pentru viața de familie. Reală bijuterie printre listări, situat în cea mai frumoasă parte a Gdansk -Oliwa, chiar la intrarea în pădure Oliwa. Numai astfel de bunuri extinse în zona, cel mai mare complot în vecinătatea de prestigiu din case pentru o singura familie, liniștite, pașnice, dar situate aproape de centrul de Oliwa, scoli, institute de invatamant superior, piața centrală a, magazine, parcuri si transport public.
EXCELENT CAPITAL INVESTMENT.
această proprietate este extrem de atractiv pentru potențialii investitori, datorită unicității sale în mărime, locație, și funcționalitate; Puteți îndeplini mai multe funcții, nu doar de locuințe; în același timp, este, de asemenea, foarte potrivit pentru birou de arhitectura, firma de avocatura, cabinete medicale.
 Datorită dimensiunii parcelei, există, de asemenea, posibilitatea de a construi mai mult de două case din zona similară și astfel aceasta imobiliare este, de asemenea, o investiție atractivă pentru un dezvoltator.
Casa cu o suprafata de aproximativ 370m2, 4 etaje, cu un subsol de o suprafata de peste 160m2 construit în 1926 și proiectat de arhitectul german la cel mai înalt standard, cu piatra si caramida, tradițional, robust și de neegalat Metoda; Casa este un exemplu magnific de arhitectura la începutul secolului al XX-lea și atrage atenția asupra splendoarea unic. Fiecare altitudine este umplut cu caramida rosie frumoasa, de multe ori cu utilizarea de modele geometrice, folosind forme specifice de cărămidă. Uimeste interior cu detalii arhitecturale bine conservate, aducând din clasa clădirii și măiestria excepțională; perete la intrarea în casă și de-a lungul scărilor dotate cu lambriuri din lemn elegant, placi tavan în camera de zi, frumos conservate gresie in bucatarie, parchet la parter și scândurile pe etajele 1 și 2; Camerele sunt spațioase, cu tavane înalte: parter are o înălțime de 3m, 2.7m primul etaj și al doilea etaj 2.5m. Mare gradina, 1760m2, bine întreținute, cu pomi fructiferi.
Acasă poate fi accesat prin două intrări separate: primul din față, celălalt de la grădina de pe verandă. Din gradina puteți merge în jos la subsol prin intrarea independent.
Interior ca bucătării și băi, lăsate de renovare în cumpărător proprii stil, gusturile si nevoile; Restul camerelor de modificări cosmetice; sau cumpărătorul poate dori să facă schimbări mai semnificative, în conformitate cu stilul si nevoile lor.
HOUSE merita banii,
In ciuda faptului ca să suporte cheltuielile privind renovarea, cu o contribuție corespunzătoare la locul de muncă, efectul final ar putea fi senzațional și de neegalat!
Parter: hol, bucatarie mare cu camara, baie, 4 camere mari
Pietro I: aragaz, doua bai, 4 camere mari
Pietro II: living cu bucatarie, 2 dormitoare
Subsol: spălătorie, sala cazanelor, WC, două cămări, plus alte 3 camere

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB