DE VÂNZARE Casă, Konstancin Jeziorna, Warszawa, Polonia, ul. Broniewskiego 25

DE VÂNZARE - Cod. 31989

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 720 m²
  • Camere: 10
  • Podea: 4

La 17 km de centrul orașului Varșovia, o casă sănătoasă, solidă, cu un suflet de finisat, cu un acoperiș nou și ferestre noi din lemn, frumoase și mari. Casa este situată central într-o grădină mare, cu copaci vechi (limes, arțar, molid, fag, salcie plâns, castane tinere, nuc, prune) și o mulțime de păsări, fluturi și veverițe roșii. Stație liniștită, liniștită, excelentă pentru mers pe jos (la 2 minute de mers pe jos de pitorescul râu Jeziorka și de o plimbare de-a lungul malurilor). Cartier prietenos, liniștit. 5 minute de mers pe jos până la stația de autobuz (linii - până la Varșovia), precum și magazine mici și un salon de înfrumusețare. La 5 minute de mers cu mașina la un supermarket mare sau, în direcția opusă, la stațiunea de sănătate din Konstancin-Jeziorna. Foarte aproape de clinicile medicale (de stat și private), de școli și grădinițe, de piscine (una de 5 minute pe aceeași stradă) și alte facilități de agrement (parcuri, păduri, rezervații naturale etc.). Un loc perfect pentru a trăi și o casă de unde oaspeții nu vor să plece ... Cladirea poate fi terminată ca o reședință de familie sau apartamente. Este, de asemenea, potrivit pentru o afacere discret, cum ar fi o casă de îngrijire medicală, un hotel mic, o clinică de frumusețe, un centru de spa sau similar, sau un birou de prestigiu pentru un profesionist. Un alt avantaj îl reprezintă amplasarea sa administrativă - deși adresa este Konstancin-Jeziorna (una dintre cele mai căutate adrese din jurul Varșoviei), parcela însăși este situată în satul Chylice, cu reglementări mai puțin stricte privind proprietățile imobiliare.
Casa are o amprentă de 200 m2, subsol terminat (înălțime 2,5 m), parter finit (înălțime 3 m), primul și al doilea etaj sunt neterminate.

Pentru mai multe informații, planuri de locuințe sau pentru a organiza o vizionare, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați oricând. Aceasta este o vânzare directă de la proprietar / fără taxe de agenție.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB