DE VÂNZARE Casă, Tarnów, Małopolskie, Polonia, ul. Zaciszna

DE VÂNZARE - Cod. 24942

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 350 m²
  • Camere: 10
  • Podea: 1

Casa este situată într-Mościce - o zonă de prestigiu de Tarnow, în apropiere fuziunea planificat cu autostrada A4 și stația de cale ferată (5 minute de mers pe jos). Corner Lot, pătrat, cu o suprafata de 14 de acri. Mediu liniștit, liniștit, în condiții de siguranță și verde.
Terenul este o casă cu două etaje, cu o siluetă subțire wielobryłowej unic:
• Built-up zone 356 mp,
• Zona de zi 291mkw + 83 mp suprafață (adaptat într-un cabinet medical - Dental, cu permise, și recepții) + subsol de 150 mp
 Casa are ferestre mari care oferă excelent expunere chiar supradimensionate pe tot parcursul anului. În timpul iernii, atunci când vremea însorită permite pentru încălzire suplimentară este valoarea oarecum mare de lumina soarelui de intrare. Pe găurile latura de nord, casa docieplono de 15 cm polistiren.
Casa a fost proiectat și decorat cu mare grijă și atenție la cele mai mici detalii. Nici o parte a proiectului nu este intamplatoare, toate au fost adaptate la stilul casei și realizate din materiale de înaltă calitate, de artiștii interpreți sau executanți solide. Principalele materiale de finisare casa nu se limitează la: gresie polonez (Gala Nou), lemn de frasin și stejar, marmura, granit.
Aspectul atent camerelor, un stil de spațiu deschis vă permite să combinați funcții și suprafață mentinerea unui fel de gospodărie intimitate în timp ce.
La parter se află o mare de 30 mp bucătărie combinată cu zonă de luat masa și living de 25 mp.
 Oaspeții sunt întâmpinați de un hol spatios mare, cu o înălțime de acoperiș plat aproape 6m și catedrala de unde se poate vedea toată casa camere. Hall, un mic, de cinci grade sub oferă acces la bucatarie, la o cameră mică dressing, baie de jos, subsol, precum și o cameră de 15 metri pătrați, care ar putea servi ca o bibliotecă sau birou. Există, de asemenea, acces la garajul situat la centrul formei casei.
La nivelul intrarea principală este o zonă de living pe două nivele de 60 de metri patrati acoperit cu, catedrala plat acoperiș înalt. Ferestre spațiale orientare est-vest, cu vedere la verdeața grădinii în partea din față și din spate a casei crea o stare neobișnuită, și poziția partea de nord a casei nu permite organismului să se supraîncălzească camera de zi în timpul zilei fierbinte de vară.
 Scari din lemn cu structuri neobișnuite numite. consolă duce la etajul al doilea, unde veți găsi intrarea la baie cu cada, trei camere după cca. 16 mp. De asemenea, este intrarea la dormitor spațios, cu o suită de colț imens cca. 30 mp (adică. Maestrul Suite). Dormitor are o ușă la puntea de lemn prin usi glisante în patru segmente cu o lățime de 360 ​​cm și o înălțime de 245 de cm, situat în răsăritul soarelui. Garret este intrarea în sala de centrale.
Există mari posibilități de adaptare a spațiului de origine pentru noul proprietar.

Întreaga casă a fost echipat cu rulouri exterioare. Acest lucru face posibilă, printre altele reglementa lumina soarelui excesiv în întreținerea de vară și de iarnă de confort termic și a reduce costurile de încălzire. Dryvit sistem de izolație la exterior, polistiren grosime 12-15 cm, a fost folosit pentru fatada materialele Baumit.
Împrejmuită complet complot într-un gard elegant. Acasă ruleaza frumos, aleea pietruită (glezna Orasul Vechi), intortocheat. Gradina a fost plantată câteva sute de tipuri diferite de conifere și foioase.
 
Construcție de perete Layer - cărămidă K2 exterior, în interiorul Max gol ceramic împărțit de 8 cm polistiren, tavane tip Fert
Acoperis schelete brad, sectiuni de mare rezistență, acoperita cu gresie si faianta ROBEN companie germană Achat model, designul căprior de sprijin.
Spațioase ferestre stejar rame, culoare lemn de trandafir laminat, accesorii Siegenia-Aubi, uși de balcon înclinare și tobogan, tras înapoi înăuntru, ferestre înclinare spre interior de deschidere, geamuri termopan termice, pe podaszu 4 luminatoare companie.
Podele - placi de frasin instalate pe grinzi, scari si balustrade din frasin, scări exterioare care duc la principala lățimea de intrare de 150 cm beton armat cu un tren de aterizare rupt de aproximativ 5 metri pătrați placate gresie clincher..
Scăzut încălzire prin pardoseală temperatură, făcut din țevi de cupru, încălzire cererea de energie cuptor de aproximativ 30 kW, gresie si faianta in bai si granit groase de 2 cm, instalat în prezent aragaz CO.
 Sistemul de alimentare cu apă din țevi de cupru acoperit de distribuție a termică a apei și canalizare sub podea.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB