DE VÂNZARE Conac, Krakow, Małopolskie, Polonia, Majówny 6a

DE VÂNZARE - Cod. 30544

  • Tipologie: Conac
  • Zona: 440 m²
  • Camere: 14
  • Podea: 2

De vânzare de proprietate constând din două case situate pe un teren curat, îngrădit de m2 1181 în partea verde și liniștită din Cracovia Olszanica. Site gestionat cu arbori frumoși, arbuști și flori. Accesul la site-ul de-a lungul unui drum asfaltat, legături bune de transport la restul orașului - la o distanță de 130 m există o stație de autobuz cu linii 152,252,352,902. În Olszanica există, de asemenea, rapid tren Balice- Cracovia principal (Galeria Krakowska) - Wieliczka (Mina de sare), care permite accesul la gara principală în 15 minute! un acces foarte bun la centru, cu o mașină. - despre 10-15min, și călătoria ușor la autostradă.

Proprietatea este compusă din două clădiri separate: o casă de sine stătătoare, cu o zonă. utilizați aproximativ 260 m2 (+50 m2, mansarda) proiectate si finisate prin vopsire Academia absolvent și o casă mai mică de sine stătătoare, cu o suprafata. aproximativ 180 m2 (extensibil), în cazul în care ultimele două garaje mari, cu o suprafață totală. 90 m2 (pentru 4 masini), iar partea de sus a rezidențiale / serviciului.

Clădirea principală din 1987, sa extins la sfarsitul anilor '90. In anul 2005 a fost primirea de expansiune. pereți exteriori construite din cărămidă ceramică, izolat termic 10 cm STYROFOAM, acoperis acoperit cu bitum. Dale în cazul în care înlocuite cu fațade în podea 2012. este acoperită cu plăci ceramice, într-un singur dormitor există podea din lemn. House este foarte spatios aspect, funcțional de camere:

La parter: living cu semineu, sala de mese, hol mare, cu o cameră mică dressing, 2 camere, bucatarie, baie, camera de utilitate. hh., sala de cazane. Sala de mese se deschide spre o terasă și grădină.

La primul etaj există un atelier mare, sală de spălătorie, WC, 2 dormitoare, dressing, baie din zona. 25 m2. De la ușa de studio la mansarda zonei. aproximativ 50 m2 și o mică terasă cu vedere la grădină.

Totul este terminat foarte original, cu atenție la fiecare detaliu. Mobilier proiectat si ceramica transportat manual la comandă pe perete în baie sau peste înălțimea standard a camerelor sunt doar câteva dintre avantajele acestei case.

Cea de a doua casa construita in anul 2001. Cu caramida ceramica. Deasupra garaj este o locuință, care ar putea servi drept un studio / birou de cca. 90m2. Se compune dintr-o cameră de zi cu bucătărie, dormitor, baie si hol. Gaz de încălzire centrală. În mod direct în fața clădirii dinspre stradă este, de asemenea, 6 locuri de parcare. - Construirea de asemenea ideal pentru inchiriere.

Puteți mări grădina prin re-cumpăra complot adiacent suplimentară de aproximativ 8 acri. Proprietatea are o conexiune suplimentară de apă pentru irigare (tarif mai ieftin) realizat în 2014. gaz de încălzire centrală de la cuptoarele Buderus. In plus, mai curat centrală în vid.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB