DE VÂNZARE Garsonieră, Krakow, Małopolskie, Polonia, Prusa 21

DE VÂNZARE - Cod. 30040

  • Tipologie: Garsonieră
  • Zona: 35 m²
  • Camere: 1
  • Podea: 3

Studio frumos (35 m2), într-o locație excelentă în districtul Salwator, Cracovia. O cameră separată mare (20 m2), bucătărie separată cu o cameră mică de luat masa, baie (WC, baie), hol; Ferestrele au vedere curtea din spate soare; vizualizare nu este acoperită de alte clădiri.

Apartamentul a fost renovat în urmă cu câțiva ani. Este mobilat și include o mașină de spălat, aragaz, cuptor, frigider și cuptor cu microunde. Caracteristici sistem de încălzire electrică. Beci este inclusă în vânzare.

Apartamentul este situat la etajul al treilea al unei clădiri renovate și bine întreținute. Stradă. Prusa; 10 minute de mers pe jos de Piața Veche, la 3 minute la Błonia și Vistula bulevardelor. Locatia face ca apartamentul ideal pentru investitie! Foarte aproape de Piața pe Stawach, magazine si transport in comun bun la oraș.
Apartamentul se inchiriaza in prezent de catre un profesionist de vizitare și contractul de închiriere poate fi reziliat în termen de două luni. Apartamentul poate fi inchiriat în termen de 2-4 zile de la data publicității.
Statut juridic: dreptul de proprietate deplină și nu sunt expuse la obligații financiare; loc are propriul registru funciar. Vânzări pot fi, de asemenea, făcute cu echipamentul actual.
Vă rugăm să e-mail direct proprietarul.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB