DE VÂNZARE Teren construibil, Zgorzelec, Dolnoslaskie, Polonia, Lagow

DE VÂNZARE - Cod. 13126

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 40000 m²
  • Camere: 0
  • Podea: 0

Dumneavoastră asociați germani și / sau Polonia ar fi interesați în tractul terenuri comerciale, care este în prezent disponibil.
LOCAȚIE:
Tractul de teren este situat patru hectare în Zgorzelec, în apropiere de Lagow, și este de patru km de orașul de frontieră german de Gorlitz.
Nu mai este disponibilă de către autoritățile germane sau poloneze, punctele de trecere a frontierei sunt fără complicații, fără opriri și conexiuni rutiere excelente în Germania.
EXCELENT OPORTUNITATE DE INVESTIȚII:
Tractul de teren este situat la mai puțin de un kilometru de o piață existentă bine cunoscute și înfloritoare. Foarte apreciat afacerile comerciale, cum ar fi Real, supermarket german, Carfor franceză Supermarket, Plaza din Israel, Costorama englezi, Leroy Merlin franceză, Eden Centrul polonez, precum supermarket german Kouflan prospera în acest domeniu de afaceri stabilit comercial. întreprinderile și piața înfloritoare Reputate face acest tractului teren o investitie imobiliara cheie.
In imediata apropiere a unei comunități cultural divers, această bucată de bunuri imobile este stabilit pentru dezvoltare. Locația acestei proprietăți îl face prim pentru afaceri sau de creștere comerciale cu trafic comercial stabilit. Dezvoltarea comercială este în curs de desfășurare în imediata apropiere a acestui bloc de teren, ceea ce face perfect pentru restructurarea imediată pentru a satisface nevoile cumpărătorului.
DE VANZARE PRET:
Cumpărarea bucata dreptul de proprietate este una dintre cele mai importante decizii pe care o poate face, și această bucată de proprietate va fi o alegere excelentă de investiții. Blocul de teren este gata să-și vândă cât și la prețuri rezonabile și dezvoltate; va beneficia, fără îndoială, investitorul.
Perfect pentru un centru comercial sau bloc de birouri, și destul de diversă pentru o afacere de vânzare cu amănuntul, această proprietate este gata pentru cumpărător să ia în stăpânire imediat și să înceapă proiectul lor. Acest teren a pare să se potrivească foarte bine cu interesele dumneavoastră activă în Polonia și ca un plus față de activele dvs. în Germania.
A LUA LEGATURA:
Vă rugăm să nu ezitați să mă contactați cu orice întrebări pe care le poate avea în ceea ce privește nivelul tractului teren. Vă pot oferi informații detaliate cu privire la proprietatea și comunitatea în care se află terenul.

Eu reprezint proprietarii care sunt soția mea și sora ei, care locuiește în Polonia.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB