DE VÂNZARE Teren construibil, Boczow, Lubuskie, Polonia, Boczow

DE VÂNZARE - Cod. 29373

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 1470000 m²
  • Camere: 0
  • Podea: 0

Excelent pentru dezvoltare !!

Amplasat în apropiere de granița cu Germania de Frankfort-Oder, de lângă Berlin (1 oră cu mașina) și la câțiva kilometri numai la autostrada A2 (Berlin-Varșovia), acest teren de 147 hectare este acum disponibil pentru vânzare.

Nu mai este disponibilă de către autoritățile germane sau poloneze, punctele de trecere a frontierei sunt fără complicații, fără opriri și conexiuni rutiere excelente în Germania.

Cumpărarea bucata dreptul de proprietate este una dintre cele mai importante decizii pe care o poate face, și această bucată de proprietate va fi o alegere excelentă de investiții. Blocul de teren este gata să-și vândă cât și la prețuri rezonabile; va beneficia, fără îndoială, investitorul.

Perfect pentru un centru comercial sau un bloc de birouri, hotel de 5 stele, stații de petrol, vile sau orice tip de afacere de vânzare cu amănuntul, această proprietate este gata pentru cumpărător să ia în stăpânire imediat și să înceapă proiectul lor. Acest teren are o valoare ridicată în cazul în care aveți interese active în Polonia și ca un plus față de activele dvs. în Germania.

În funcție de proiect și a avantajelor oferite de către cumpărător, prețul poate fi negociabil. Încă în funcție de proiect, terenul poate fi, de asemenea, închiriate.

Fotografiile vor fi trimise numai pe cerere.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB