DE VÂNZARE Teren construibil, Krakow, Małopolskie, Polonia, Ul. Schomborna

DE VÂNZARE - Cod. 27987

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 1374.97 m²
  • Camere: 0
  • Podea: 0

Teren de vânzare cu autorizație de construcție într-un loc liniștit, înconjurat de zonă mare, verde, non-construit situat în districtul administrativ din Cracovia. magazine în apropiere și transport local. 15mins conduce la Central Cracovia.

LOCAȚIE

Cracovia se află în partea de sud a Poloniei, pe râul Vistula într-o vale, la poalele platoului carpatic, 219 de metri deasupra nivelului mării. Varșovia, capitala, se afla la 300 km nord cu frumoasele Munții Tatra situat la doar 100 de km sud.

DE CE CUMPARA propery in Cracovia?

Cracovia are un aspect arhitectural medieval distinct - de pe acoperișurile city`s veți vedea un model excepțional verificat de străzi, care sunt înconjurate de fragmente din zidurile orașului au supraviețuit. Acest punct de vedere evocă imaginea interesanta a unui oras medieval fortificat inconjurat de ziduri ale orașului. Orașul este extrem de "verde" cu cea mai mare atractie, 'Oval City Park ", care se extinde de la Castelul Regal la Castelul Regal.

Beneficiind de locația sa geografică, Cracovia își propune să devină locul de întâlnire al multor culturi - orașul central european al culturii, artei și științei. Mai multe tipuri de universități sunt situate în Cracovia și membri de rang înalt ai culturii poloneze au reședința în Cracovia. Cracovia a fost numit ca orașul culturii europene în 2000.

ECONOMIE

Cracovia este al 4-lea cea mai mare economie din Polonia, dominată de metalurgiei, tutun, și industria farmaceutică. Ponderea sectorului privat în industrie Cracovia a crescut în mod considerabil în ultimii ani și reprezintă în prezent cel mai mare angajator.

Există șapte oficii bancare centrale situate în Cracovia, și alte 40 de bănci au sediile sucursale în acest oraș. Orașul găzduiește de asemenea, Camera Mestesugareasca, Camera de Comerț și Industrie, Camera Națională de Economie, Camera de Turism Cracovia, Cracovia Congregația Negustorilor, Societatea Industrială din Cracovia, Asociația Poloneză Creștin Oameni de afaceri, Asociația Transportul privat, Asociația privată Proprietarii de Real Estate, precum și alte instituții responsabile pentru promovarea afacerii.

CUM SĂ AJUNGEM ACOLO

Peste 20 de aeroporturi din Regatul Unit zboară spre Cracovia. Încercați următoarele resurse pentru informații de zbor:

Cracovia informații aeroport (link)
Zboruri ieftine din Londra Luton & Gatwick spre Katowice de la Wizzair.com (link)
Zboruri directe din Londra Gatwick spre Cracovia de la Lot.com (link)
Zboruri directe din Londra Gatwick către Cracovia de la BA (link)

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB