DE VÂNZARE Vilă, Jeziora Wielkie, Kujawsko-Pomorskie, Polonia, Gaj 6, 88-324 Jeziora Wielkie

DE VÂNZARE - Cod. 23489

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 224 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 1

Casa este situată într-o locație pitorească în satul de Gaj, municipiul Marilor Lacuri, cartier Mogilno provincia Kujawsko - Pomorskie.

Descriere:
• Casa: 3 camere diferite dimensiuni și o cameră de zi, clădire detașat cu un pod, acoperis: sindrila din Canada
• spații de garaj cu componentă economică asociate din suprafața totală de 33,10 m2
• Suprafata: 4151 m2
• Locul de amplasare: mediul rural, apropierea de padure
• utilitati: energie electrica, apa, canalizare

Proprietatea este situat la drumul judetean cu suprafață de asfalt. Împrejmuită în parte construit pe piloni de plasă de metal, plasă situate de-a lungul rândului de acoperire. În cazul în parcare un bloc de placata cu granit, împărțit de mână, și trotuar și manevrare a făcut din același cubului. Clădirea este adaptat la nevoile unei persoane cu handicap, de pe terasa de tipul de rampa de alee cu balustrade.

Desprinse Casa cu apartament de la mansardă este situat într-o zonă liniștită, o zonă rurală, înconjurat de pădure de pin, care este situat la parter: living, 2 dormitoare, bucatarie, sala de mese, sala de utilitate, la ultimul etaj este o cameră spațioasă, cu diferite de adaptare și baie.

Standard finisaje: pe peretii de finisare cu elemente decorative; pe podea în camere cu podele de pin de înaltă calitate. În bucătărie, băi și alte camere țiglă. Băile cu gresie faianta, în total. Hall: podea cu gresie. Terasă acoperită căptușite cu gresie si faianta.

Încălzire CO clădiri rezidențiale, cu un șemineu cu o manta de apă, semineu in living, o parte încălzire prin pardoseală a operatorului și manual și electric controlere, și prin radiatoare. Apă caldă - posibilitatea de încălzire cămin, thermocirculation schimbător de căldură (300 l) și a fluxului de încălzire electrice în baie.

Clădirea a fost deschisă în 2010. Pe proprietate există o grădină făcută de proiectare a elementelor individuale de arhitectura de gradina, bine întreținute și terenuri amenajate, trasee acoperite cu suprafața de gresie și Fieldstone piatra sparta. Site-ul este adiacent la un complex de conifere păduri de foioase-cartier pădure naturală Miraj, formând un microclimat deosebit de favorabil pentru tratamentul de mai multe condiții diferite, inclusiv, în special boli respiratorii și este înconjurat de două lacuri Wójcińskim și Ostrowski lângă Powidz Park.

Prețul de bunuri imobiliare este mobilier de bucatarie de inalta calitate cu aparate de uz casnic și alte mobilier, care sunt echipate clădiri rezidențiale. Foarte bine locație! La distanță de mers pe jos este o clinica medicala; grădiniță; școală, și, de asemenea, la o distanță de aproximativ 3 km este un complex de petrecere a timpului liber - recreere în Przyjezierze. Proprietatea este situată în zona de acoperire a tuturor operatorilor de telefonie mobilă pentru a asigura accesul fără probleme la Internet.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB