DE VÂNZARE Vilă, Krakow, Małopolskie, Polonia, Trzebinia

DE VÂNZARE - Cod. 29919

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 244 m²
  • Camere: 7
  • Podea: 2

Vila lac

Vila magnifică într-o zonă rurală liniștită, între Cracovia și Katowice. Aceasta casa moderna de vis mobilat are o suprafata de 244 mp si este amplasata pe un teren de 820 mp.

Construit în parter, după ușa unui hol de intrare mare, o cameră de zi spațioasă cu un șemineu confortabil, stejar parchet, ferestre care ajung la podea pentru a da un efect spațios ușilor precum și patio la grădină, WC, bucătărie în high alb lucios, cu aparate de calitate (de exemplu, de gătit de inducție), un birou (care ar putea fi, de asemenea, utilizat ca un dormitor suplimentar), și o cameră separată spațioasă umedă cu un cazan de gaz, spațiu pentru mașină de spălat și uscător și multe dulapuri. Toata vila dispune de un sistem de incalzire centrala.

Garaj spațios facilitează loc pentru două mașini, accesibile atât prin ușa de garaj controlat de la distanță cât și prin zona umedă.

La primul etaj este atins de o scara de stejar deschis. Aterizarea și camera cu TV deschisă au același etaj parchet de stejar ca la parter. Cele trei dormitoare sunt dotate cu un covor de bună calitate. În fiecare cameră există ferestre mari care ajung până la ușile de fund și franceze balcoane. Două băi bine echipate, completează imaginea la perfecțiune. Dormitorul principal are o baie privată cu o cadă și toaletă. Alb dulapuri de înaltă luciu merge până la tavan. Dulapul mersul pe jos este frumos și oferă mulțime de loc.

Vila se afla pe un deal și echipat cu un sistem de alarma si interfon. Ușile și ferestrele sunt protejate împotriva efracției. Grădina este așezat pe două nivele. În partea de jos este o platformă de lemn de aproximativ 8 cu 6 metri, în mod ideal pentru a avea un mic dejun bun, prânz delicios sau cină confortabilă. Vila dispune de o sursă de apă din exterior.

Drumul către Vila, se află la aproximativ 150 de metri lungime și complet pavate. Gardul electronic al funcțiilor compuse de pe telecomandă. Pe același drum sunt încă patru vile.

Chiar pe strada principală nu este ocupat de stația de autobuz, la aproximativ 150 de metri de vila. Mai multe tipuri de magazine inclusiv delicatese, Kaufland, Lidl, centru comercial, o sală de gimnastică și piscină interioară sunt situate la distanță de aproximativ trei kilometri. Un spital se află la o distanță de kilometri.

Vila este înconjurată de verdeață luxuriantă. Căprioare și fazani călători liber. Apusuri de soare de la balcoane sau din grădină sunt uluitoare spectaculoase. Panorama oferă un lac mare în cazul în care mai multe sporturi de apă se poate face. Acest mediu vă invită să vă relaxați, mersul pe jos, călărie sau ciclism. Există chiar și trasee pentru biciclete. Cracovia oferă o mulțime de cultură și arhitectură pentru a se bucura. Katowice are mai multe centre comerciale mari, o industrie în creștere și restaurante bune. Ar fi dificil de găsit în Marea Britanie sau în altă parte în Europa un restaurant japonez, care poate îndeplini standardele

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB