DE VÂNZARE 2 camere, Kolberg, Zachodniopomorskie, Polonia, Grzybowo, Spacerowa

DE VÂNZARE - Cod. 33597

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 45 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 1

DE VANZARE - Apartament de lux cu balcon, cu o suprafata de 45 m2, situat pe moșia în satul de pe litoral baltic Grzybowo. Acesta este un loc minunat de relaxare și un obiectiv excelent de investiții. Intrarea complexului se face prin porti automate. Marea Baltică privind proprietatea este un ceas de securitate și un sistem complet de monitorizare. Pentru fiecare clădire include o zonă de parcare spațioasă. În plus, veți găsi terenuri de joacă pentru copii și trasee de mers pe jos pentru persoanele în vârstă care doresc să găsească pacea. Locuințe complet adaptate pentru persoanele cu dizabilități - lifturi și rampe. In apropiere este infrastructura necesară: magazine, gastrononoczno - service si nisip, plaja păzită (600 de metri în linie dreaptă).

Apartamentul este situat la etajul 1. Are antywłamaniowne ușă și este luxos terminat - pregătit pentru cele mai exigente client.

Hol foarte spațioase și luminoase. Podeaua acoperita cu placi glazurate mari. Unul dintre pereții căptușite cu pietre, care sunt în continuare din partea de sus a iluminat cu LED-uri a subliniat. Există, de asemenea, un dulap spațios ascuns ca o oglindă, astfel încât se extinde vizual apartament spațiu. În hol există, de asemenea, un detector de fum și de alarmă unitate centrală care este instalat în apartament.

Bucataria este combinat cu camera de zi. mobilier de bucătărie pregătite pentru dezvoltare includ, printre altele, companii Bosh de spălat vase și cuptor, Electrolux inducție plită, hota Amica. În plus, apartamentul este complet nou, și care este garanția unui frigider-congelator Samsung. Gresiei în bucătărie, din partea salon se află în timp ce covorul modern. Există, de asemenea, un detector de alarmă pentru siguranța care este îndreptată spre ușile. Veți găsi, de asemenea rotativ (360 grade) scaun conturată și o canapea de colț. Întregul este completat de un complet nou TV (garanție) Philips.

Dormitorul este foarte mare și pat confortabil cu spatele ridicat. Este pe peretele din spate a subliniat cu halogeni, astfel încât pacea devine o stare de spirit unic. Pardoseli, panouri pe perete există, de asemenea, un televizor nou. Dormitorul are un imens dressing mutat.

Baie pentru a economisi spațiu este conectat la toaletă. Întregul este acoperit cu gresie (mat etaj de plăci mici, pereții mari cu geamuri). Pentru a sublinia un apartament de lux, acolo veți găsi un hot pietre cada de brand. Baia este, de asemenea, LED spoturi luminoase.

Pe scurt, suita după cum puteți vedea în imagini este foarte mult de investiții suplimentare. Există o mulțime de echipamente noi, care este încă în garanție. Are dispozitive anti-furt și este situat într-o comunitate inchisa.

Pentru a negocia un preț rezonabil. Oferta vine de la proprietar - veți plăti comision. Vă încurajez să ne contactați și uitam de proprietate.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB