DE VÂNZARE 2 camere, Międzyzdroje, Zachodniopomorskie, Polonia, Gryfa Pomorskiego

DE VÂNZARE - Cod. 37863

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 88 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 0

Dacă sunteți în căutarea unui apartament într-o stațiune de pe litoral și, în același timp, merită pace și liniște, atunci această ofertă este doar pentru tine!

AQUAMARINA Międzyzdroje este un complex de șase clădiri confortabile, înconjurate de o zonă forestieră acoperită de programul Natura 2000, la numai 150 de metri de plajă. Datorită acestui fapt, puteți oricând să vă bucurați de liniște și pace, indiferent de sezon. Un avantaj suplimentar îl reprezintă tranziția directă spre promenada de pe litoral care duce spre centrul orașului. Complexul AQUAMARINA include, de asemenea, o zonă de agrement în jurul complexului (un teren de volei și fotbal, un loc de joacă pentru copii), o recepție și un garaj subteran, toate într-o zonă închisă. Datorită securității de 24 de ore, nu trebuie să vă faceți griji în privința securității.

 

Apartamentul este situat la parterul înalt. Intrarea printr-o sală mare, în care există o nișă cu posibilitatea de a realiza o garderobă încorporată. Acces direct la o cameră de zi spațioasă cu o chicinetă, care este aprinsă pe tot parcursul zilei de ferestrele mari de terasă. De la cameră acces direct la o terasă mare (24 m2) cu vedere la pădure, care vă va permite să vă relaxați în intimitatea naturii după o zi la soare. Coridorul larg leagă zona de living cu două dormitoare spațioase și o baie. Un avantaj suplimentar al apartamentului este o deschidere mare în coridor cu posibilitatea de a construi un dulap și o toaletă separată pentru oaspeți. Întregul apartament a fost reîmprospătat și nou echipat, astfel încât să fie gata de utilizare din momentul cumpărării și nu necesită cheltuieli financiare!

Un apartament confortabil și modern, situat într-una dintre cele mai populare stațiuni de pe litoral, situat în pădurea intimității, nu este doar un apartament de vacanță ideal pentru dvs. și familia dumneavoastră. Este, de asemenea, o investiție excelentă care vă permite să câștigați venituri din chirii. Există, de asemenea, companii profesionale de gestionare a apartamentelor pe site-ul care vor avea grijă de totul în numele dvs.! Nu așteptați, chemați astăzi și faceți o programare!

AVERTIZARE! Există posibilitatea de a cumpăra un spațiu de parcare sub clădire, pentru 50.000 PLN.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB