DE VÂNZARE Casă, Sandomierz Koprzywnica, Świętokrzyskie, Polonia, Rynek 34

DE VÂNZARE - Cod. 31926

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 1100 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 2

Casă frumoasă de vânzare în Koprzywnica, în apropiere de orașul Sandomierz
 
Această casă minunată se află într-un mic oraș din Koprzywnica, la mică distanță de un oraș minunat și istoric polonez Sandomierz. Casa este situată în partea centrală a pieței vechi Koprzywnica și are o suprafață totală de utilizare de cca. 300 mp repartizate pe trei etaje. Clădirea a fost complet renovată recent (inclusiv ferestre noi, fațadă renovată, acoperișuri și interior).

Casa este situată pe un teren pitoresc de 11 arii, cu o grădină drăguță. Există, de asemenea, o clădire suplimentară pe teren, care cuprinde o pensiune (cu o baie completă și o terasă), două garaje și o încăpere de utilitate.
 
Terenul este bine întreținut și păstrat într-o stare perfectă!

Casa principală este formată din trei nivele:
- Nivelul "0" - cu intrare directă de pe stradă și cu poarta principală pentru intrarea în proprietate. Acest nivel poate fi, de asemenea, utilizat pentru activitatea comercială (istoric a fost o farmacie).
- Nivelul "1" - cu o intrare independentă din partea casei, aceasta este o zonă principală de living. Se compune din 2 dormitoare (cu 2 balcoane), o baie mare cu o fereastră, o bucătărie luminoasă cu sufragerie și o cameră de zi.
- Nivelul "-1" - cu o altă intrare separată direct de la grădină, acest nivel are un alt dormitor, o baie mică, spălătorie, sala de boilere și o cameră de depozitare. .
Toate cele trei niveluri sunt legate de o scară.
 
Casa are toate utilitatile necesare: gaz, electricitate, apa (de la sursa de apa publica si de la un izvor propriu), internet, telefon, televizor. Casa este o incalzire centrala.
 
Această premisă are o locație excelentă și oferă un mare sentiment de intimitate. Există magazine alimentare, școală, centru de sănătate, precum și câteva monumente istorice din vecinătatea directă a casei. Zona Koprzywnica este, de asemenea, înconjurată de o zonă vastă din lemn.

Proprietarii vinde această proprietate din cauza schimbării domiciliului.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB