DE VÂNZARE Clădire, GDYNIA, Pomorskie, Polonia, ul. Legionów

DE VÂNZARE - Cod. 40229

  • Tipologie: Clădire
  • Zona: 606 m²
  • Camere: 15
  • Podea: 4

Centura de litoral. O casă de la granița dintre Orłowo și Redłowo pentru o familie mare sau o companie, aproape de mare și plajă.

Proprietatea este situată în Redłów, un cartier bine conectat din Gdynia, la aproximativ 3,5 km de centrul Gdynia. În imediata apropiere se află o stație de autobuz, stația SKM, magazine, școală, grădinițe, bănci, clinică și spital. Redłowo este un cartier îngrijit, liniștit și spațios, cu o comunicare excelentă și fără blocaje de trafic. La 400 de metri de proprietate, Parcul Peisaj, prin care ajungem pe stânci și plajă.


Un lot de 552 m2,

colț, un vecin, împrejmuit, cu două intrări.

Zona din jur este în cea mai mare parte pavată cu pietrișuri întunecate, mai multe locuri de parcare. Plantează conifere pe tot parcursul anului, astfel încât să te poți bucura de vederea unică de la ferestre tot anul.


Clădirea a fost construită în 2008 pe baza unui proiect individual, situat în zona tampon a Parcului Peisaj Tricity.

Suprafața totală este de 606 m2.

suprafață utilă de 465 m2.

Suprafata parcelei: 160,3 m2

Standard ridicat de clădire, amenajare interioară interesantă, spațioasă, cu opțiuni de amenajare minunate.
Casa este formată din 4 etaje independente, fiecare nivel are o intrare independentă.

În prezent, cele 2 niveluri cele mai mici sunt utilizate pentru a desfășura activități plătite.

La cele două etaje superioare există 2 apartamente mari, luminoase, spațioase, independente, moderne, cu o suprafață de peste 100 m2 fiecare.

Apartamentul de la etajul 1 (aproximativ 100 m2) este format dintr-un living mare, deschis, cu bucătărie deschisă și ieșire în loggia, dormitor cu dulap, birou și baie.

Apartamentul de la ultimul etaj este un living mare, de peste 50 de metri, cu un șemineu frumos, deschis către o bucătărie mare, luminoasă, 2 dormitoare și o baie. Camera de zi are, de asemenea, acces la o mică loggie. Suprafață de aproximativ 100 m2

Fiecare apartament are o bucătărie utilată, electrocasnice bune. Ferestre din PVC, podele încălzite în băi și bucătării în 2 apartamente.


Un standard ridicat de design interior în întreaga clădire. Toate camerele căptușite cu panouri sau dale, curate, ordonate, reîmprospătate constant.

Expunerea clădirii din est, sud și vest, multă lumină. Clădirea este izolată cu un strat de spumă de 15 cm, un certificat de performanță energetică a fost realizat recent, clădirea respectă standardele actuale, este foarte bine izolată și economică.

La etajele inferioare, activitatea este în curs de desfășurare, este posibilă preluarea (note peste 9 puncte la rezervarea com). Parterul este un coridor, 5 camere și 4 băi. Nivelul are o intrare independentă în clădire. Parterul inferior are, de asemenea, o intrare independentă în clădire, are două camere cu băi, o cameră / toaletă cu două camere / tranziție, spălătorie și încăpere comună.

Schimbarea fiecărui etaj în scopuri rezidențiale este simplă datorită numărului de băi și intrări separate în clădire.

Este posibil să preiați o afacere cu o bază de clienți - puteți finanța un împrumut sau obține independența financiară. De asemenea, puteți schimba amenajarea camerelor în orice scop, posibilitățile sunt enorme. O proprietate cu potențial mare pentru mai multe familii sau persoane care caută oportunități de investiții.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB