DE VÂNZARE Clădire, Kielce, Świętokrzyskie, Polonia, Opielinskiej

DE VÂNZARE - Cod. 33481

  • Tipologie: Clădire
  • Zona: 1500 m²
  • Camere: 60
  • Podea: 4

Cladirea de 4 etaje ajustata pentru birouri, service si comercial, precum si pentru productie, are o suprafata totala de 1.400 de metri patrati (suprafata interioara) situata pe o suprafata de 3.820 mp (in cea mai mare parte posibil de construit) a parcelelor din centrul orasului Kielce 200.000 - localizat la jumătatea distanței dintre Varșovia și Cracov, capitala voievodatului).
Clădirea este ideală pentru birouri, servicii, în scopuri medicale sau educaționale. Terenul se află în imediata apropiere a gării principale, în zona cu perspective de dezvoltare ridicată. În vecinătatea cartierului rezidențial mare.
În prezent, în clădire se pot crea peste 100 de posturi de lucru, iar a doua parte a terenului permite o extindere posibilă a clădirii.
Clădirea a fost construită între anii 2000-2005 (refăcută și extinsă în 2010) și este facilitată în toate mediile și sistemul informatic modern (fibră optică, server propriu, sistem de monitorizare TV). Un alt avantaj este numărul mare de locuri de parcare, care este unic în centrul orașului.
Luând în considerare spitalele și alte instituții de sănătate din vecinătate, una dintre posibilele utilizări ale clădirii ar putea fi serviciile medicale, de reabilitare, de îngrijire sau de cumpărături.
Îmbinarea vecinătății apropiate cu centrul orașului i cu cartierul mare al cartierului rezidențial), clădirea este un loc minunat pentru servicii medicale, educaționale, culturale etc.
 Subsol: toalete, spații de depozitare, plante de bolier, salon de vestiare, spații de livrare și utilități. Toate facilitate în ferestre cu program complet și pot fi folosite ca zonă de lucru.
 Parter: hol și recepție, 5 birouri mari, 3 toalete, spații sociale și sanitare, săli de producție și încăperi de depozitare
 Etajul 1: 9 birouri mari, 2 toalete, birou exterior (secretariat), camera de utilitati, camere sociale, camera de productie
 Mansarda: 4 birouri, 2 toalete, spatii de utilitati si spatii sociale, 2 sali de productie,
Două dormitoare
Toate mijloacele disponibile: sisteme de apă, canalizare și ploaie, electricitate, gaz, sistem teletehnic, fibră optică, sistem de monitorizare TV.
În plus, sistemul de ventilație artificială, ascensorul de marfă, platforma de încărcare / rampa
30 locuri de parcare - cu posibilitatea de a crea mai mult.
Preț: 900.000 EUR

Contactați-ne dacă aveți nevoie de informații suplimentare.
Prețul poate fi negociat

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB