DE VÂNZARE Garsonieră, GDAŃSK, Gdańsk, Polonia, Magellan Street

DE VÂNZARE - Cod. 35928

  • Tipologie: Garsonieră
  • Zona: 50 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 8

APARTAMENT:
Va oferim un apartament frumos situat (50,27m2) cu un dormitor (11,53m2), un living cu bucatarie (26,20m2), o baie (5,35m2), hol (7,19m2) terasa (8,3m2). Apartamentul este situat la etajul 8, cu vedere spre orizontul orașului și parcul de peisaje Tri-city.

Apartamentul este luminos, având instalat ferestre mari, noi. A fost terminat cu materiale de înaltă clasă, deci este destul de eficient din punct de vedere energetic și foarte elegant. Pe podele: lemn și gresie, pe pereți: strat de vopsea și vopsea, mobilier fix și construcții de uz casnic sunt incluse în prețul apartamentului.
Alte amenieties:
aport municipal de apă,
rețeaua de termoficare,
încălzire prin pardoseală în baie,
lift ,
loc în sala de garaj,
camera de depozitare mică,

Taxe lunare:
timpul de iarnă - aproximativ 600zl + energie electrică
vara - aproximativ 450zl + electricitate

BLOC:
Cladirea de apartamente construita in 2012 are un standard ridicat de finisare. Există câteva magazine și premisele de serviciu la parter. Clădirea este sub supravegherea constantă a serviciilor de protecție, intrarea în mașină asigurată de o barieră, ușa casei de scară asigurată de un telefon de intrare.

LOCAȚIE:
Proprietatea este situată în Gdańsk, la strada Magellan. Apropierea Parcului Valea Jaskowa este avantajul imens al acestui imobil. Vederea frumoasă de la ferestre se întinde spre zonele verzi și, în același timp, se poate ajunge foarte repede în centrul orașului Gdansk și în alte districte. Planul de amenajare a terenului în jurul acestei proprietăți garantează lipsa de noi clădiri în imediata apropiere, ceea ce permite viitorului proprietar să păstreze vederea peisajului frumos. În zonă există spații comerciale și de servicii complete, clinică, farmacie, grădiniță, grădiniță, școală. Chiar lângă clădire există un loc de joacă bine echipat și un teren de fotbal. Vom ajunge la noul magazin de tramvai și autobuze PKM - Brętowo, la doar câteva minute de mers pe jos.

Vino și vezi apartamentul, poate fi casa ta nouă!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB