DE VÂNZARE Garsonieră, Krakow, Małopolskie, Polonia, Westerplatte 4/4

DE VÂNZARE - Cod. 40167

  • Tipologie: Garsonieră
  • Zona: 80 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 1

Cracovia, de vânzare: un apartament de înaltă calitate, primul etaj într-o casă de locuit din secolul al XIX-lea, lângă Planty, chiar în centrul orașului. La 3 minute de mers pe jos de Piața Pieței, la 2 minute de Gara principală și la 1 minut de Galeria Krakowska. Loc perfect pentru a trăi în Cracovia sau investiții de capital sigure.

Apartamentul este de aproximativ 80m². A fost reconstruit stilistic, păstrând, printre altele, parchete din stejar vechi și uși din lemn. Apartamentul are un aspect practic, este spațios, luminos, cu tavan înalt (4-4,05 m), foarte reprezentativ. Coridorul, căptușit cu granit cu podea încălzită, duce la camere individuale: un living mare (35 m²) cu două ferestre cu vedere la Planty, un dormitor (30 m²), o bucătărie cu balcon și o baie.

În plus, cele două încăperi au un aspect asemănător enfiladei. Ușa asemănătoare enfiladei dintre dormitor și camera de zi este în prezent închisă cu dulap cu oglindă mobilă în dormitor. Enfilada poate fi refăcută oricând prin scoaterea garderobei.

Ferestrele dormitorului au vedere la peretele clădirii opuse acoperit complet de iederă verde. Toamna, din ambele părți ale apartamentului, sunt vizibile toate nuanțele de aur și frunze roșii.

De pe coridor poți intra și într-o baie mică, dar confortabilă și o bucătărie. Din bucătărie puteți ieși pe un balcon destul de mare. În coridor și în bucătărie există multe spații de depozitare încorporate. Apartamentul include, de asemenea, un subsol neanovat în clădire.

Apartamentul a fost mobilat într-un mod elegant și a fost supus unei renovări generale: parchetul de stejar vechi de o sută de ani a fost completat și vitrat; S-au instalat iluminare compatibilă stilistic și încălzire nouă cu gaz Mobilierul este stilizat (pat Chesterfield din catifea gri 180x220 și noptiere din lemn cu blaturi de granit în dormitor) sau după renovare (masă rotundă, scaune tapițate cu catifea, masă de cafea în camera de zi). Covoare noi cu modele florale.

Bucătăria este mobilată într-un stil clasic, cu mânere din porțelan, cu blaturi de granit ușor. Aparatele de uz casnic sunt incluse, cum ar fi: frigider Liebherr, mașină de spălat Smeg, plită de inducție Samsung și cuptor.

Apartamentul nu a fost niciodată închiriat, este liniștit și cald. Casa de locuințe necesită plata lunară de 250 PLN, care acoperă, printre altele, fondul de renovare a clădirii.

Clădirea este renovată și bine întreținută, alte apartamente fiind deținute de rezidenți pe termen lung, relațiile de proprietate sunt reglementate și transparente. Gestionarea eficientă a fondului de renovare a permis renovarea și vopsirea părții principale a scării în acest an.
Îl vând cu inima grea din cauza crizei de virus și a nenorocirii personale. Nu vreau să negociez prețul. Prefer cumpărătorii direcți, fără intermediari.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB