DE VÂNZARE Garsonieră, SOPOT, Pomorskie, Polonia, ul. Armii Krajowej

DE VÂNZARE - Cod. 39201

  • Tipologie: Garsonieră
  • Zona: 42 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 0

Un apartament însorit cu 2 camere în cea mai frumoasă și verde zonă din Sopot - stațiunea de vară din Polonia. La doar un pas de pădure, la 10 minute de mers pe jos până la cea mai populară zonă de mers pe jos a stațiunii - Monte Cassino, 15 minute de mers pe jos până la plaja cu nisip și cel mai lung dig din lemn din Europa - Molo. Sopot se află la 15 minute de mers cu mașina de aeroportul din Gdańsk. Se află între Gdańsk și Gdynia, fiind astfel un loc perfect pentru relaxare, vizitarea obiectivelor turistice și cumpărături.

Apartamentul se află la parter, cu o grădină confortabilă, loc de parcare în garaj și o magazie la subsol. Acesta se află chiar lângă securitatea 24/7, sala de fitness și saună.

Proiectul unui decorator interior talentat garantează o atmosferă spațioasă și ușoară combinată cu confortul și materiale de înaltă calitate. Camera de zi cu bucătărie complet echipată se deschide spre terasă în grădină, hol mare duce la dormitor și la baie cu fereastră și duș spațios.

Uși și ferestre mari din lemn. Podele din lemn cald. Toate mobilierul din lemn, personalizat. Adaosuri indoneziene, cum ar fi oglinda mare din lemn deasupra zonei chillout din living, masă de cafea din lemn închis și oglindă pentru baie. Fiecare detaliu contează aici. Varietatea de iluminat permite schimbarea cu ușurință a atmosferei.

Apartamentul este complet echipat cu frigider, congelator, cuptor cu microunde, mașină de spălat, șaibă și televizor 3D.

O investiție perfectă sau un spațiu de locuit pregătit în cartierul cel mai de dorit - Vărsătorul. Vânzare posibilă din 1.01.2020. Vă rugăm să mă contactați pentru mai multe informații.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB