DE VÂNZARE Teren construibil, Wrocław, Dolnoslaskie, Polonia, Powstańców Śląskich 12/26

DE VÂNZARE - Cod. 39274

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 376000 m²
  • Camere: 2000
  • Podea: 3

Terenul de vânzare cu o suprafață totală de 376.000 m2 se află în Polonia, iar costul terenului este de 7 € / m2. Preț net

Terenul de vânzare, cu o suprafață totală de 376.000 M2, este situat în Polonia și este destinat construcției de clădiri de apartamente, case, birouri, centre comerciale, restaurante, școli, instituții de învățământ, complexe sportive, precum și facilități de agrement. și servicii; tabere de recreere pentru tineri; evenimente sportive și de divertisment (nunți, banchete); ferme; cluburi de călărie; Hoteluri și alte clădiri.
Un teren cu două lacuri cu o suprafață totală de 110.000 m2. Terenul este înconjurat de o pădure de 1.500 de hectare. Terenul este la doar 30 de kilometri de orașul mare (700.000 de locuitori) și de vechiul oraș polonez Wroclaw. În plus, nu departe de acest teren (9 km) se află orașul Trzebnica (30.000 de locuitori) și, mai important, parcela se află la 10 minute cu mașina de două autostrăzi principale care leagă marile orașe. din Polonia între ele: A 5 (face legătura între orașele Poznan - Wroclaw - Gdansk) și A 8 (face legătura între Wroclaw - Varșovia).
Costul terenului este de 7 € / m2. Preț net
Am tabele cu calcule financiare, un plan de construcție, liste de preț actualizate, tabele de profitabilitate etc.
Lucrăm la Wroclaw din 2006. Echipa noastră este formată din specialiști de înaltă calificare, care se dedică dezvoltării investițiilor, negociază cu municipalitatea, însoțesc toate tranzacțiile și, de asemenea, se ocupă de probleme legate de executarea legală a tranzacției și obținerea tuturor Licențele necesare. Echipa noastră este principalul lucru, folosind experiența noastră extinsă, cunoștințele și contactele noastre, ne străduim să realizăm cele mai bune proiecte. Putem gestiona proiectul acum și în viitor, deoarece este treaba noastră. De asemenea, putem gestiona și controla alte tipuri de investiții sau afaceri în Polonia.
Dacă nu sunteți un cumpărător direct, dar aveți un potențial cumpărător, nu ezitați să ne contactați pentru a negocia. Aștept răspunsul tău și cooperare suplimentară

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB