DE VÂNZARE Vilă, Gdańsk, Gdańsk, Polonia, Ledowo, Jesionowa

DE VÂNZARE - Cod. 27748

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 520 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 1

Un frumos conac cu două etaje, cu o suprafață mai mare de 500m2, situat într-un parc pitoresc, cu o suprafata de 15,900m2.
In plus, conacul are o casă mai mică, cu o suprafata de aprox. 100m2 care cuprinde două camere, o cameră de zi cu bucătărie, baie, camera de utilitate, un garaj interior și încuietoare o magazie spațioasă.
Proprietatea este situată pe un teren închis, confortabil, foarte bine situat transportul înțelept, de un drum judetean asfaltat (cu compensare de zăpadă în timpul iernii). Prin porți automate, iar la depășirea câtorva zeci de metri de alee printre copaci, ajungem în fața reședinței.
La parter este o cameră de zi cu șemineu cu marmură roșie (care se încălzește, de asemenea, întregul etaj I), conectat pe de o parte, cu o sală de mese pentru 12 persoane, iar pe de altă parte, cu o cameră de tip "grădină de iarnă" și acces la o terasa mare, de unde puteți admira peisajul pitoresc al gradinii. De asemenea, situat la parter sunt: ​​o cameră de recreere cu o masă de biliard și tenis, o sală de gimnastică mini și de studiu cu o bibliotecă și un dulap; o bucatarie spatioasa cu camara, baie cu cabina de dus, spalatorie si camera centralei (cazan de ulei Viessmann) și un coridor separat, ceea ce duce la garaj.
O, scara de marmură iluminate, înconjurată cu balustradă forjat manual de fier duce din camera de zi la primul etaj. superioare caselor etaj 5 camere, 2 băi și un dulap încăpător, precum și o sală funcțională mare, cu iesire la balcon.
Băile cu finisaje din marmură. Casa este dotată cu încălzire prin pardoseală. Rame din lemn pentru ferestre si usi, sistem central de curățare în vid.
În parc, puteți admira: un secol vechi de stejari, magnolii, liliacul, stejari columnare și o livadă cu soiuri vechi de fructe: mere, pere, cireșe. Există două iazuri în grădină, una în fața casei, celălalt în partea din spate a grădinii, lângă care se află o cameră de foișor, grătar și fumatul.
Gradina si Estate este iluminat. Videofon + sistem de alarma.
Conacul nu se află sub supravegherea conservatorului patrimoniului cultural. Acesta poate fi extins în mod liber / remodelate. Parcela vă permite să ridice alte clădiri / piscină.
Oferta este pentru un client exigent care valorile: liniste, confort, comoditate și standarde ridicate. Eu cordial invit să mă contactați pentru detalii suplimentare și negocieri.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB