DE VÂNZARE Vilă, Kielce, Marzysz, Świętokrzyskie, Polonia, Podmarzysz

DE VÂNZARE - Cod. 34229

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 320 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 2

Locuință de vânzare de o suprafață totală de 320 de metri pătrați, situată în satul Marzysz, la numai 15 km de orașul Kielce (capitala regiunii cu peste 200 000 de locuitori), pe un teren cu o suprafață de 7000 de metri pătrați.

Casa constă din:
GROUND FLOOR: living mare (45m2) cu semineu si acces la terasa, sala de birouri, bucatarie cu camara, baie, vestibul cu dulap, hol, sala cazan, toaleta.
FLOOR NIVEL: 4 camere, baie, spalatorie, garderoba, hol.
GARAȚIE: aprox. 40m2, cu o suprafață economică, conectată printr-o casă acoperită cu o casă.
MATERIALE DE CONSTRUCȚIE:
Pereții parterului și etajele de două etaje din cărămizi ceramice Porotherm (25 cm), vată minerală de 10 cm, cărămidă Porotherm. Pereții de coșmar într-un strat de cărămizi ceramice. Scari interioare din lemn, Ferestre din lemn, uși exterioare din lemn. Un acoperiș acoperit cu plăci ceramice, izolat cu vată minerală. Țevi și jgheaburi din tablă de cupru. Tencuieli interioare din ciment-var finisate cu finisaj de ghips.
Instalații interne: electrică, apă și canalizare, CO și CW - cazan pentru încălzirea uleiului și șemineu cu jachetă de apă cu rezervor de apă caldă (200 l). Încălzirea prin pardoseală și radiatoarele panourilor, ventilația gravitațională, sistemul de protecție împotriva trăsnetelor, monitorizarea TV, alarma și sistemul de alarmă la incendiu, interfon.

Utilități: apă, electricitate, gaz, canalizare.

Împrejurimi: reședința este situată pe un teren mare, dezvoltat, cu numeroase plantații (copaci ornamentali, conifere), o cale de acces spre casă, cu căptușeli, felinare de iluminat. În vecinătatea locuințelor moderne cu o singură familie. Atracții naturale atractive (satul de pe toate laturile este înconjurat de un complex forestier mare, la mică distanță de rezervorul din Borów, râul Belnianka).

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB