DE VÂNZARE Vilă, Poznań, Wielkopolskie, Polonia, Wczasowa Street, Puszczykowo

DE VÂNZARE - Cod. 27356

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 980 m²
  • Camere: 28
  • Podea: 3

Big istorice Villa apropiere Poznan, 260 km la Berlin

Proprietate impresionantă Fondata in 1907, situat în inima Parcului Național Wielkopolska, la doar 15 km de centrul orasului Poznań si usor conectat la Germania (A2 Autostrada, 260 km la Berlin). Înconjurat de păduri și natura frumoasă, înregistrat ca o clădire istorică jalonată (taxe de preferat), în curs de renovare - pot fi adaptate la nevoile individuale și diferite investiții.

980m2 proprietate, 3 etaje + subsol, 28 de camere cu bai proprii si unele camere de utilitate. În secolul al XX-l fost cunoscut sub numele de Pensiunea de lux Villa Lech, renumit pentru valorile sale benefice micro-climatice, printre clienții germani. Slot Perfect pentru un hotel, spital, sanatoriu, SPA & Wellness Center, îngrijire medicală la domiciliu etc (mare mediu natural al Parcului National).

Teren vast, 1,6ha, împrejmuită cu 3 porti automate, poate fi exploatat în mai multe moduri (centru de agrement, volei sau tenis et).

2 clădiri suplimentare: 100m2 și 200m2, pentru a fi utilizate ca o cantină, sală de conferințe, săli de utilitate etc. Intreaga proprietate are un acces la sistemul de canalizare și o forate bine.

Locație pitorească și convenabil, în mijlocul pădurii, la doar 600m de râul Warta, cu numeroase poteci și ciclu urmareste jurul. Loc uimitor sã fie descoperite!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB