DE VÂNZARE Complex balnear, Jakubowo, Warminsko, Polonia, Jakubowo k. Mrągowa

DE VÂNZARE - Cod. 31949

  • Tipologie: Complex balnear
  • Zona: 19845 m²
  • Camere: 45
  • Podea: multiple

Ośrodek Kondycyjno-Wczasowy în Jakubowo lângă Mragowo lângă Lacul Probarskie

Facilitățile noastre constau în 2 bucăți lungi de închiriere (257 și 258) cu un contract până la data de 5 decembrie 2089. Suprafața totală a terenului este de 1.9845 hectare. Există posibilitatea de a achiziționa cu ușurință ambele terenuri de la Trezoreria Națională pentru aproximativ 120.000 PLN. Mai mult decât atât, o bucată de teren cu o suprafață de 1.1300 hectare, care se află pe o perioadă de 10 ani de leasing de la National Forest Holding.

Terenul lung de închiriere conține o clădire de hotel cu o suprafață de 1033,63 m2; O cladire de cantina cu bucatarie; O zonă protejată pentru antrenamentul judo cu covorașe de gimnastică (cu o suprafață de 200 m2); o casa; Un teren de baschet; Un teren de volei; O sală de gimnastică protejată. Terenul cu arendă recurentă conține 20 de case de camping cu băi, un bazin de apă privat și o baie publică. În total, clădirea hotelului și 20 de case de camping oferă o capacitate de cazare de 160 de persoane. Ośrodek deține, de asemenea, două puțuri închise și două ziduri.

Ośrodek este situat direct lângă Lacul Probarskie, în zona frumuseții naturale remarcabile. Are plajă și două diguri. Este complet îngrădită.

Timp de 20 de ani, Ośrodek a fost specializat în grupuri de formare în domeniul locuințelor de sportivi de artă marțială. Rezervările pentru următorul sezon de vacanță se efectuează în aproape 100% cu un an în avans.

Pe site-ul Ośrodek (www.okwjakubowo.com.pl) din fila "ZAPLECZE" (ang. Rețea de alimentare) există multe fotografii ale instalației descrise.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB