DE VÂNZARE Vilă, Grunwald, Warminsko, Polonia, Gory Lubianskie

DE VÂNZARE - Cod. 41334

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 750 m²
  • Camere: 10
  • Podea: 3

Góry Łubiańskie, comuna Grunwald, poviat Ostróda - reședință de țară.
O reședință de țară frumoasă și încântătoare la prima vedere. Suprafața totală impresionantă a casei, de 750 m2 și aspectul acesteia, asigură o utilizare mai mult decât confortabilă în locuințe sau în scopuri comerciale. Parter: living imens cu șemineu și zonă de luat masa, 2 bucătării, depozit, baie, spălătorie, saună. Etajul 1: cameră de recreere cu biliard și tenis de masă, 5 camere suplimentare, încăpere de utilitate. Mansardă: 3 camere, 2 băi, zonă de lounge comună, depozit. În general, avem la dispoziție 8 camere, dintre care 4 cu băi private, în plus sunt 3 băi pe coridoare. În partea dreaptă a clădirii se află, cu intrare separată, un apartament pentru administratorul proprietății, cu o suprafață de 100 m2, format din: 2 camere, bucătărie, baie, cameră de încălzire. Clădirea are un subsol parțial cu o sobă de încălzire. Încălzire prin pardoseală la parter și în băile de lângă dormitoare. O mare parte din mobilierul de casă rămâne. O sobă suplimentară de cărbune este situată într-o clădire fermă magnifică, acoperită cu plăci ceramice și în plus: 3 tarabe de cai, o cameră de șa cu toaletă, 2 camere pentru animale, 2 încăperi, un hambar, o cameră de cazane. Există un apartament suplimentar deasupra grajdului cu 2 camere, o bucătărie și o baie. Clădire suplimentară cu garaje, depozit și loc de parcare. În grădină, un foișor mare cu un grătar extins și un iaz de pește lângă el. Iubitorii de mâncare sănătoasă vor aprecia livada de fructe, sera și grădina de legume spațioasă. Există un spațiu sportiv pentru a juca fotbal, baschet etc. Locuri de parcare pentru 8 mașini. Utilitati: apa, electricitate, cablu TV, internet, telefon, canalizare, fosa septica. Lacul Lubień este de 120 m, iar pe șosea 300 m. Oferta de vânzare prezentată aici este pentru un teren cu o suprafață de 0,98 hectare pe care sunt amplasate clădirile principale. Numai cumpărătorul reședinței poate cumpăra sau închiria în jur de 18 hectare de teren arabil.
Acces cca. 7 km de autostrada Varșovia - Gdańsk, 180 km de Varșovia și 160 km de Gdańsk. La mai puțin de 3 km de faimosul câmp de luptă Grunwald.
În iulie 1410, în câmpurile noastre și la marginea lacului Łubień, armata aliată polono-lituaniană a tabărat înainte de faimoasa bătălie.
Nu mai este nimic de scris despre acest loc - trebuie doar să vii să-l vezi singur! Esti invitat.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB