DE VÂNZARE 3 camere, Poznań, Poznan, Polonia, Podgorna street

DE VÂNZARE - Cod. 37278

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 215 m²
  • Camere: 7
  • Podea: 3
  • Starea clădirii: Good

Vă veți bucura de acest penthouse fermecător, spațios și liniștit, cu 3 dormitoare, cameră utilă, spălătorie complet echipată, cu toaletă și spațiu enorm de living, cu bucătărie deschisă și sală de mese în centrul orașului! Imaginați-vă că beți cafea pe o terasă liniștită de 50m2 și uitați de toate grijile și agitația urbane! Apartamentul se află la ultimul etaj al unei clădiri cu trei etaje, într-o scară recent renovată, cu intrarea din curtea bine întreținută.

Acest loc poate deveni resedinta ta ideala!

Acest penthouse foarte rar datorează luxul său ferestrelor mari de terasă, atât din dormitor, cât și din camera de zi, ferestre de acoperiș controlate la distanță, jaluzele electrice, încălzire prin pardoseală, aer condiționat și bucătărie uriașă, complet utilată, cu un birou unic de beton. În același timp, grinzile din lemn și zidurile de cărămidă albe vopsite dau acestei proprietăți un superb stil loft urban.

Sala de rufe poate fi ușor schimbată în baie suplimentară. După consultarea arhitectului, puteți crea grădină de iarnă pe terasă pentru a vă bucura pe deplin de zilele răcoroase.

Proprietatea este bine amplasată pentru acces la piața veche și o gamă largă de facilități de cumpărături zilnice, supermarket-uri, medici, bănci, restaurante, magazine alimentare convenabile, gări, bibliotecă și servicii regulate de tramvai. Numai distanta de mers pe jos pana la centrul de comert si arta renumit din lume - Stary Browar. În plus, oaspeții dvs. pot sta la câțiva pași de dvs. la Don Prestige Residence sau din februarie 2019 la luxul Hampton by Hilton.

Apartamentul va fi disponibil după trei luni de la semnarea contractului preliminar. În prezent este ocupat de un chiriaș.
 
Suntem deschisi pentru negocieri! Vânzarea fără agent.

Vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau telefon

De luni până vineri, între orele 09: 00-17: 00

Agnieszka Arndt
+33607937618
aa@mrgroup.dk

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB