DE VÂNZARE Casă, Orzesze, Slask, Polonia, Śląskie, Mikołowski (pow.), Orzesze

DE VÂNZARE - Cod. 26581

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 380 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 1

Polonez Compass are de oferit case de vânzare în împrejurimi frumoase și liniștite în Orzesze. Suprafața totală este de 380 m2. Bungalow cu mansarda, decomandat. Acesta a fost realizat din materiale de inalta calitate. Pentru a termina si design interior s-au folosit soluții arhitecturale interesante.
Dimensiune: 380 m²
Suprafață teren: 1000 m²
La parter există un hol de intrare, bucătărie legată de living mare și zonă de luat masa, cu acces la taras.Kuchnia este complet echipat cu aparatura high-end (Bosch masina de spalat vase 60cm, 180cm frigider Electrolux, Electrolux inducție aragaz, cuptor și cuptor cu microunde Samsung). Din camera de zi poti sa te duci în camera copilului dumneavoastră, care este echipat cu un dulap mare în cameră zabudowie.Obok are o baie privată cu duș montat și o toaletă separată. Pe întreaga suprafață a parterului căptușite cu plăci de marmură și încălzire prin pardoseală este utilizat.

La etajul intrăm pe scări iluminate cu LED-uri lămpi. Există o cameră de zi mare, cu posibilitatea de a se împărți în două mai mici și un dormitor cu dressing si o baie spațioasă cu o cadă cu jacuzzi și toaletă.

Casa a fost construita cu mare grijă, folosind tehnologia traditionala cu caramida ceramica Wienerberger. Acoperisul super lână Isoover mat Hip 30cm, negru ceramice compania BRASS gresie. Ipsos extern acrilic pe polistiren de izolare termica 20 cm grafit lambda 0,031. Ipsos gips carton și plăcile decorative pe podea - tencuiala. Jgheaburi si burlane din PVC ferestre, precum și lemn de înaltă calitate. Ușa de la intrare este antiefractie-dovada. Garaj are o porti automate cu telecomanda si este proiectat pentru doua masini. Terasa în aer liber este pavat cu pavaj, înconjurat de un gard de beton.

Întregul este încălzită de pompa de caldura Atlantic (încălzire prin pardoseală + unitate ventilator bobina în sala de utilitate. Costul anual de încălzire a locuinței și a sistemului de cald fără întreținere apă, în 3000 zł). Acestea includ instalarea de TV, Wi-Fi și de fibre optice de mare viteză, cu un mare potențial pentru prețul.

Teren dezvoltat de cabana, copii nisip, tobogan și leagăn și un iaz (35 mii. Litri aprovizionat creat un film cu o grosime de 1,1 mm), cu o cascadă de piatră, o mulțime de pomi fructiferi și mai mult de 60 de conifere.

Tot satul este înconjurat de păduri frumoase și câmpuri verzi, visul pentru drumeții și ciclism. Acesta este situat intr-o zona linistita, care este în prezent construirea de case noi. În același timp, departe este o scoala, o gradinita, o biserică, clinica de shopping cartierul istoric. Locație excelentă, un acces ușor la Mikołowa (21 km), Zory (14 km) Rybnik (17 km) și vieri (22 km).

Polish Compass Londra
Scopul nostru principal este de a satisface așteptările clienților în termeni de serviciu:

Afaceri Real Estate
Servicii Financiare creditelor
Evaluare de proprietate
Servicii geodezice
Servicii de constructii
Construcția de locuințe
Servicii de reparații
Asigurare
Profitați de serviciile noastre și de a salva timpul său, puteți câștiga încredere atunci când vezi cât de specialistii nostri si reprezentanti ai Compass polonez va efectua serviciile externalizate cu due diligence, într-un mod profesionist și cel mai important - în condiții de siguranță.

Vizitați site-ul nostru www.polishcompass.pl

Conținutul acestui anunț nu constituie o ofertă în sensul Codului civil.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB