DE VÂNZARE Castel, Kobylniki, Wielkopolskie, Polonia, Kobylniki

DE VÂNZARE - Cod. 28470

  • Tipologie: Castel
  • Zona: 60000 m²
  • Camere: 21
  • Podea: 2

INFORMAȚII 1.General

suprafața brută casă - aprox. 1.200 m2
Zona interna Casa Net - aprox. 1.050 m2
Teren proprietate - peste 60150 m2 (6.168 ha) de parc și grădini din jur
Locatie - Kobylniki, Polonia Mare, Polonia Europa Centrală - aprox. 260 km est de Berlin, Germania
proprietar proprietate - proprietar privat

Proiectat de unul dintre cei mai mari arhitecți polonezi Zygmunt Gorlewski, palatul a fost construit în 1886 pentru Tadeusz Twardowski, un nobil și proprietarul polonez. Această clădire remarcabilă reprezintă esența arhitecturii neo-renascentist: Fațadele zidărie prime cu detalii de gresie si acoperisuri abrupte, cu numeroase creneluri, turnuri și coșuri de fum; toate acestea contribuind la eminenței palatului.
Interioare includ spatii mari, cu headrooms remarcabile, cornise turnate autentice, cele mai bune tencuire si seminee din piatra. Proprietatea se bucură de aleea impresionanta care duce la palat, grajduri învecinate și un parc mare uimitoare, inclusiv un iaz cu o insulă care, împreună, creează o impresie incredibilă la sosirea oaspeților.
In anul 1990 cladirea a fost complet renovate și dotate cu servicii moderne, devenind un hotel privat. Proprietatea este situată la o distanță de mers pe jos pădurile naționale (aprox. 350 yarzi), convenabil pentru un entuziast cal de echitatie. Parcul Național Notecki, renumit pentru peisajul său îți taie respirația este la doar câteva minute de mers cu mașina.
Adiacent la partea de nord a unui imobil este un complex de grajduri mari, naționalizate în 1946. Proprietarul imobilului actual este în procès de reclamarea acest domeniu și, o dată de succes, va fi oferirea spre vânzare, prioritatea acordată cumpărătorului.

INFORMAȚII 2.ADDITIONAL

Constructii - complet renovat acoperișuri din oțel galvanizat, toate căpriori în stare de mare. ferestre batante cu geam secundar în întreaga casă.
cameră de plante - două cazane WIESSMANN-ulei alimentate cu arzătoare Weishaupt care furnizează încălzire centrală și de alimentare cu apă caldă. Generator de energie electrică de rezervă (diesel), în casa de plante exterior, la marginea proprietății.
Servicii - apa de alimentare măsurate și electrice; centrala termica cu calorifere pe întreaga proprietate; Sistemul de drenaj cu hazna; linie telefonică (cooper); în bandă largă;
Altele - clădire este în prezent mobilat. mobilier hotelier și echipamente de bucătărie comerciale existente (care deservesc în prezent, un bar și un restaurant de hotel)

3.LOCATION

Palatul este situat în Kobylniki, Polonia Mare, regiunea centrală vestul Poloniei, cca. 40 km (45 min conduce) departe de Poznań, unul dintre cele mai mari orașe din Polonia, și cca. 260 km (2:45 unitate hr) departe de Berlin, Germania.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB