DE VÂNZARE Fermă, Opole- Dąbrówka Dolna, Opolskie, Polonia, Święcińska 49, Dąbrówka Dolna

DE VÂNZARE - Cod. 40752

  • Tipologie: Fermă
  • Zona: 22500 m²
  • Camere: 20
  • Podea: 0-1

Trebuie să o vedeți și nu puteți rezista să rămâneți acolo. Un paradis pentru iubitorii de cai, pescari și „vânătorii de fotografi” de floră și păsări unice, este o investiție excelentă pentru cei interesați.

Proprietatea, cu clădirile și terenurile adiacente, are un potențial comercial și de servicii imens.

Proprietatea în cauză este situată într-o locație liniștită și fermecătoare, înconjurată de natură. Condițiile climatice aparțin pământului climatic al Oderului. Vegetația este foarte bogată, puțin degradată de oameni, ceea ce oferă un avantaj suplimentar și face habitatul oferit mai atractiv. Complexele forestiere vaste, văile râurilor și iazurile oferă numeroase forme de odihnă și relaxare în împrejurimile caracteristice ale plantelor, păsărilor și animalelor. Dintre plantele rare, putem găsi aici Knotweed - o plantă plasată pe lista roșie poloneză în categoria NT. (Aproape amenintat). Există, de asemenea, multe specii de animale, pești și păsări în zonă. Zmeu roșu și zmeu negru, vultur mic și multe alte specii rare. Întregul lucru se desfășoară într-o stare agricolă bună, creează o atmosferă frumoasă cu pădurea din jur din Parcul Peisagistic Stobrawski. Clima și infrastructura (drum asfaltat, electricitate, apă) oferă o gamă largă de activități agricole și de mediu susținute de subvenții UE.

O proprietate extrem de atractivă de vânzare în Voievodatul Opolskie.
Proprietatea este situată la granița a 3 județe; Namysłowski, Kluczbork și Opole, departe de industrie, cu acces bun prin DK nr. 454.

Proprietatea este un centru agroturistic pe tot parcursul anului în Parcul Peisagistic Stobrawski pe 22,5 ha. Proprietatea este departe de alte clădiri, adăpostite de pădure, la marginea râului. Proprietatea include: o casă canadiană din lemn, două facilități de cazare cu 45 de paturi, un grajd, clădiri de agrement și utilitare, magazii, un atelier, pajiști, un iaz de 1 ha.
O sală de banchet și antrenament pentru 150 de persoane cu cuptor de pâine pentru coacerea purceilor / pizza / pâine etc. (nunți, traininguri, ateliere educaționale, evenimente de integrare). Centrul este deschis, foarte prosper, există o sală de gimnastică pe tot parcursul anului, grădină Eco-Spa (saună + jacuzzi), teren de volei pe plajă, biciclete de trekking, echipament pentru sporturi nautice etc. În zona pajiștii cu plăți directe.

Toate în utilizare constantă.

Este posibil să desfășurați un profil diferit al activităților de servicii (casa de bătrâni; hotelul personalului; pentru animale: hotel, reproducere, instruire; centru de recreere și instruire; cabană de vânătoare; catering etc.) sau de producție (agricolă, forestieră sau altele, de exemplu, tâmplărie etc.) )
Imediata vecinătate a parcului peisagistic Stobrawski oferă oportunități excelente pentru activități ecologice susținute de mai multe programe ale Uniunii Europene, care au fost utilizate.
Comuna de cameră, în care se află ferma și terenul agricol adiacent, nu au un PPL local.

Vânzare posibilă cu toate echipamentele / mobilele situate în stațiune, precum și baza de clienți și contracte.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB