DE VÂNZARE 2 camere, Ladek Zdroj, Dolnoslaskie, Polonia, Powstańców Wlkp

DE VÂNZARE - Cod. 42841

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 37 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 3

Apartament liniștit în munți / graniță poloneză-cehă

Căutați un apartament mic într-o zonă montană liniștită la granița polono-cehă? Cauți un loc ieftin pentru locuința de zi cu zi în pensiunea ta?

Un apartament central de 37m² cu o nișă de balcon încorporată, situat la etajul trei al unui bloc cu patru etaje de pe str. Powstancow Wielkopolskich în orașul Ladek-Zdroj. La 7 ani de la o renovare generală, unde au fost schimbate ferestrele și ușile, instalațiile sanitare din coloane și s-au reparat electricitatea. În 2018, pe balcon au fost instalate trei ferestre care se pot deschide, îmbunătățind astfel proprietățile termice ale apartamentului și mărind spațiul util al acestuia de la 33m² la 36m² (culori roșu și verde în plan).

Fațada clădirii după modernizare termică. Apartamentul se menține cald chiar și în iernile aspre de munte.
Folosit ocazional de 1 persoană. Pentru o răcoare ușoară. Apartamentul este compus din:
- bucatarie
- bai cu toaleta
- anticameră (hol)
- dormitor
- un living cu balcon
Ferestre orientate spre sud.
Apartamentul include un subsol de 4m².
Apartamentul se vinde cu mobila si electrocasnice (aragaz, frigider, cuptor cu microunde, radio, masina de spalat rufe si televizor) - ca in poze. Posibilitate de conectare la cablu TV si internet.

Proprietatea este administrată de o mică asociație locativă.
Blocurile au fost construite in 1981 si au fost modernizate termic in 2005. Scara este renovata in 2016.

Proprietate deplină și carte funciară.
Închirierea actuală este de 75 GBP cu o persoană folosind apartamentul.
Dacă sumele forfetare pentru încălzirea centrală, apă și încălzirea acesteia, evacuarea apelor uzate și deșeurile municipale sunt reduse, chiria este de 55 £. Alocatoarele de căldură, contoarele pe robinetele de apă și un contor de gaz sunt wireless - colectorul citește rezultatele fără a intra în apartament.

Locurile de parcare sunt in fata blocului (partea de nord). Asociația locativă dispune de o parcare interioară împrejmuită cu poartă de intrare dinspre, astfel încât să nu vă faceți griji pentru lipsa spațiului pentru mașina dumneavoastră. Există o grădiniță și un liceu, iar în zonă, un oficiu poștal, bancomat, farmacie, numeroase magazine - în ceea ce privește logistica zilnică, este un confort deosebit.

Ladek-Zdroj este un oraș balnear somnoros, cu numeroase piscine, servicii de reabilitare termică și manuală etc. Aici vă puteți îmbunătăți cu adevărat sănătatea, precum și să vă odihniți și să vă reîncărcați bateriile. Pentru excursiile de iarnă, există o pârtie de schi cu închiriere de schiuri și un restaurant de pește. Trasee de schi fond marcate și întreținute în pădurile montane din jur. Stațiunea de schi Czarna Gora este situată la 13 km cu mașina de Ladek-Zdroj. În sezonul de primăvară și vară, Ladek oferă numeroase festivaluri culturale, expoziții în aer liber și concerte. Restaurantul Stawy Biskupie vă va răsfăța cu pește proaspăt în drum spre grădina botanică – „Arboretum” situat în valea pădurii a izvorului Sf. Hedwig. Este un loc ideal pentru zilele fierbinți de vară, unde există un microclimat neobișnuit, răcoros, umed. Sute de kilometri de trasee turistice întinse la granița polono-cehă vă vor face să vă doară picioarele.
Puteți merge la muntele Snieznik (1425 m deasupra nivelului mării) pe jos (20-25 km de Ladek), iar pe drum vă relaxați la piscina deschisă din Stara Morawa sau vizitați Peștera Urșilor din Kletno. Numeroase stânci de cățărare și frânghie sunt amplasate în zonă. Prin urmare, apartamentul este un punct de plecare ideal pentru numeroase atracții atât din zonă, cât și din Valea Kłodzko, precum și spre Cehia.

Dacă sunteți în căutarea unei investiții imobiliare pentru a vă proteja economiile împotriva inflației, ați venit în locul potrivit.
Dacă investiți în imobiliare pentru închiriere pe termen scurt, apartamentul merită împrumutul. Totuși, dacă vrei să ai propriul tău colț la munte, doar pentru tine, atunci...

Nu ezitați să mă contactați.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB