DE VÂNZARE Altele (comerciale), Sobótka, Dolnoslaskie, Polonia, Sulistrowiczki, ul. Parkowa 3, 55-050, Sobótka

DE VÂNZARE - Cod. 42987

  • Tipologie: Altele (comerciale)
  • Zona: 1245 m²
  • Camere: 16
  • Podea: 3

O PROPRIETATE „ZIELONE WZGÓRZE” BINE-CUNOSCUTĂ ȘI PLĂCUTĂ
ÎN MASSIFUL ŚLĘŻA DIN SILEZIA DE JOS (POLONIA)
RESTAURANT PENSIUNEA PENSIUNEA MESTIERULUI BERARIA

UN LOC UNIC
„Zielone Wzgórze” este o facilitate turistică situată în legendarul masiv al muntelui Ślęża (din latină Silensi în 1017, Sobótka între anii 1945-1948, iar în germană Zobtenberg) în Sulistrowiczki, pe strada Parkowa 3, în municipiul Sobótka, în municipiul Sobótka. Polonia. Masivul Ślęża este un loc de odihnă, relaxare și recreere nu numai pentru locuitorii din Wrocław și Świdnica, ci și pentru turiștii din Polonia, Republica Cehă, Germania și alte locuri europene.
ATRACTII TURISTICE
Trasee montane de drumeții și trasee de biciclete, munți, păduri, pâraie, izvoare, cariere și săpături în stânci, puncte de vedere, un rezervor de apă, monumente ale culturii slave (sculpturi emblematice și maluri de piatră) și multe altele la:
www.zielonewzgorze-sulisrowiczki.com
www.sleza.sobotka.pl/gora-sleza
Instalația Zielone Wzgórze funcționează continuu de 10 ani. În acest timp, și-a dezvoltat propriul know-how recunoscut, pe care îl datorează bucătăriei locale, creative, bazate pe produse locale, unei fabrici de bere artizanală și locuri de cazare înconjurate de verdeață și păsări cântătoare. Restaurantul are două certificate de produse locale de la GAL Ślężanie.
CARACTERISTICI TEHNICE ALE IMOBIL (Anul constructiei: 2012/2017)
Suprafata teren - 1245,90 m2
Suprafața totală a clădirilor - 516 m2
Suprafata imobilului 1 - 137 m2
Suprafata imobilului 2 - 222 m2
Suprafata imobilului 3 – 157 m2
În zonă, puteți găsi parcare pentru oaspeți, o terasă de vizionare, un cuptor pentru pizza, un șemineu și o grădină verde de vară lângă pârâu cu locuri de luat masa pentru cca. 120 de oaspeți, afumătoare și pergolă.
Primăvara și vara, există un total (grădină + 3 săli de restaurant) de 260 de locuri pentru masă (140 în interiorul clădirii). Instalația dispune de încălzire electrică ACM și încălzire centrală (instalație fotovoltaică 9,4 kWp), șemineu, apă principală, canalizare municipală, conexiune la internet WiFi și acces la un drum asfaltat.
CLĂDIREA Nr. 1
Clădirea este situată în pantă și are două etaje: parter, care găzduiește: o fabrică de bere artizanală, o cameră de serviciu și toalete. La etaj adăpostesc: un vestibul de intrare, a
sala de restaurant cu șemineu, conductă care duce la următoarea cameră de restaurant din clădirea nr. 2, o bucătărie industrială cu facilități de rezervă, o sală de pauză pentru personal și o bucătărie.
CLĂDIREA Nr. 2
Este o clădire cu 2 etaje. Parterul și primul etaj găzduiesc săli de restaurant cu șeminee, fiecare pentru aproximativ 60 de persoane. Camerele fac legătura cu clădirile 1 și 3.
CLĂDIREA Nr. 3
Este o clădire cu 3 etaje, care servește drept pensiune cu 9 camere cu băi. Numărul maxim de persoane în pensiune este de 25. Clădirea are o scară care face legătura între clădirile nr. 2 și 3, o toaletă publică pentru oaspeți, și dotări tehnice (cazană și cameră socială).
DIFERIT DAR UNIC
Proprietatea se află într-unul dintre cele mai frumoase locuri din Polonia - pe versantul sudic al masivului Ślęża. Este încă un loc al naturii adevărate, cu diferențe de înălțime impresionante și pajiști blânde. Restaurantul, berăria și pensiunea sunt complet echipate și au toate permisele, aprobările și concesiunile necesare pentru derularea unei afaceri. Mai mult, localul dispune de o echipa calificata si profesionista de angajati.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB