DE VÂNZARE Casă, Konstancin-Jeziorna, Mazowieckie, Polonia, Lipowa

DE VÂNZARE - Cod. 42217

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 314 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 0

NOI REZIDENȚIALE CARE VOR FI GATATI în acest an.

Vanzare in doua variante:
1. Pregătit pentru autofinisare - stare dezvoltator, neterminat.
2. apartament gata de mutat, veti stabili si accepta proiectul de finisaje interioare, noi va mobilam dupa gustul dumneavoastra sau va propunem propriile solutii. Proiectul este pregătit individual.

OSIEDLE
Imobilul este unic, cu un aspect modern de neegalat, proiectat astfel incat cladirile sa se imbina cu verdeata din jur, iar geamurile panoramice dau impresia de intregime si legatura a casei cu gradina. Mai avem câteva case din care să alegem. Sunt nouă case în total. Imprejmuit in intregime, cu monitorizare 24 de ore, control acces, fiecare casa cu videofon.

CASĂ
Aceasta casa are geamuri imense de aproximativ 2,9m inaltime si inaltimea camerelor la fiecare etaj. La primul etaj, înălțimea camerelor este de 3,05 m, mezaninul este de 3,17 m, iar primul etaj este de 2,96 m. În holul în care sunt scările, înălțimea este de până la 6,5 m. Eleganța casei este adăugată de ferestre mari de înaltă clasă și balustrade frumoase din sticlă pe terasă. Sunt șapte camere disponibile.
Reședința are o grădină proprie de 380 mp și este situată pe un teren de 700 mp.
Casele sunt dotate cu sistem de recuperare, incalzire pe gaz si incalzire cu apa in pardoseala.

LOCAȚIE
Amplasarea proprietății chiar la granița cu Varșovia înseamnă acces rapid la Varșovia și, în același timp, la centrul orașului Konstancin și o parte a stațiunii. La o distanta de 200m avem o statie de autobuz, iar accesul catre Ursynów, la statia Metro Kabaty este de aproximativ 15 minute. Ieșirea din oraș în toate direcțiile este asigurată de șoseaua de centură de sud a Varșoviei S2, suficient de aproape pentru a intra în el rapid și suficient de departe încât zgomotul să nu deranjeze locuitorii. Pe o rază de un kilometru, avem numeroase magazine și piețe,

Educație: în jurul unei selecții mari de grădinițe publice și private, o școală primară pe strada Bielawska și cele private: American School of Warsaw, No Bell School., Canadian The International School, British British Primary School, German Willy Brandt Schule, International European Școala, Academia Poloneză Britanică din Varșovia, Școala Primară Non-publică Varsovia și Liceul Akademeia.

La o distanta de 3 km, avem parcul balnear din Konstancin cu turnurile sale de absolvire cu saramura, cafenelele fermecatoare si locuri de plimbare. Konstancin este, de asemenea, numeroase păduri, aproape de râul Vistula, un loc pentru concerte, întâlniri și o atmosferă spa. În același timp, pe partea Varșoviei avem în apropiere o grădină botanică, precum și piscine, terenuri de tenis, numeroase SPA-uri și alte atracții.

NU ESTE NU SE PROBLEMĂ CU CUMPĂRÂREA CASEI DE CĂTRE PERSOANE CARE NU AU CETĂȚENIE POLONEZĂ.

Ne vom ocupa de întregul proces de achiziție.
CUMPARATI DIRECT DE LA DEZVOLTATOR - nu exista comision sau taxa PCC.

Vă invităm să vizitați acest loc în persoană. De asemenea, vom fi bucuroși să vă arătăm și alte case alese în acest proiect.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB