DE VÂNZARE Casă, Piaseczno, Mazowieckie, Polonia, Wiśniowy Ogród 5, 05-503 Bąkówka

DE VÂNZARE - Cod. 40877

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 390 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 3

O CASĂ UNICĂ ÎN POLONIA, Lângă VARSOVIA, DE VÂNZARE
O casă unifamilială unică construită pe baza unui proiect individual, foarte atent, funcțional și confortabil. Locuit în noiembrie 2011, situat la granița dintre Bąkówka și Głosków Letnisko, comuna Piaseczno, voievodatul mazowieckie, Polonia pe un teren mobilat atractiv de 1101 mp, într-o zonă foarte liniștită și pitorească, la doar 30-40 de minute de centrul orașului Varșovia . Casa este o casă pe două niveluri, cu subsol și un garaj pentru două mașini. Suprafața utilă a casei este de 251 mp + 135 mp subsol utilat. Casa este încorporată într-o grădină frumos decorată și amenajată, cu numeroase plantații interesante, peste 200 de plante înfrumusețează spațiul, inclusiv vezici, lalele, hortensii, cireșe, trandafiri, tisă, rododendroni, un colț cu tufișuri de fructe, cum ar fi afine americane, caucazian afine și coacăze, gutui, agrișe, căpșuni sălbatice și altele. Întreaga grădină are hidratare și iluminat, există un loc desemnat pentru un foc și o zonă cu leagăne pentru copii. La marginea terasei și a grădinii, există o piscină rotundă, iluminată, cu un diametru de 7,3 m și o adâncime de 1,32 m, așezată în terasă (63 mp) și grădină, care, datorită celor 5 m ușile pliante largi culisante pe arcadă, creează un spațiu de peste 140 mp cu terasa. La parterul casei există o bucătărie (15,77 mp) cu fereastră mare pe partea est-sud, dotată cu blat de piatră, cuptor, mașină de spălat vase, frigider side-by-side, plită cu inducție, râșniță chiuvetă cu două camere, apoi un spațiu deschis pentru sufragerie, cu o fereastră frumos luminată pe partea de sud, birou cu terasă (17,72 mp), dressing (2,6 mp), baie cu duș (4 mp), vestibul cu un spațiu mare dulap și hol separat de o ușă largă (9 mp), și spălătorie (6,5 mp). Decorul camerei de zi este un șemineu cu geam panoramic și sistem de apă, care încălzește întreaga casă în zilele reci de toamnă și iarnă și o scară foarte originală din lemn de cenușă solidă și îndoită. Există pardoseli din piatră, care în sufragerie se combină într-un mod sofisticat cu parchetul din lemn exotic. La primul etaj sunt trei dormitoare (suprafețe de la 1,90 m înălțime): 38 mp, 16 mp, 17 mp. Cel mai mare dormitor matrimonial (38 mp) cu o baie dotată cu bideu, toaletă, cadă și duș (8,60 mp) și dressing (5 mp) are o fereastră mare frumoasă încoronată cu un arc spre sud-vest și un balcon cu vedere grădina și piscina. Celelalte două dormitoare au baie separată, 5,5 mp. La subsol există un depozit, o cameră multifuncțională cu bar, o sală de exerciții - sală de gimnastică, saună și camere tehnice. Acoperiș cu ochiuri libere, ferestre mari de acoperiș, acoperite cu țigle ceramice.
Întreaga casă este finisată cu mare atenție la detalii, folosind materiale de înaltă calitate. Casa are un aspirator central, un tunel special pentru transportul lenjeriei la spălătorie și multe alte facilități. Întreaga clădire este dotată cu încălzire prin pardoseală și încălzitoare electrice suplimentare în băi. Casa are un sistem de alarmă profesional cu supraveghere constantă a camerelor, toate porțile sunt controlate de o singură telecomandă.
Detaliile interioare dau impresia că nu sunt accidentale, creând un caracter unic și individual, iar amenajarea bine gândită a camerelor și echipamentelor oferă un confort ridicat al vieții, făcându-i o plăcere să stați și să vă relaxați în această casă frumoasă cu o grădină minunată.
Amplasarea casei este extrem de convenabilă. La centrul Varșoviei 30-40 minute; la aeroport 20-25 minute; ruta S-7 8 min; farmacie 5 min; poștă 5 min; scoala primara si gradinita 3-5 min; clinica medicala 3 min; loc de joacă 3 minute; Școala Americană din Varșovia 20 min; scoala de limba straina 1 min; centru comercial 15 min; magazine și saloane de înfrumusețare din apropiere 1-3 min; în apropiere există mai multe știfturi și o pistă off-road, karturi și motocross, precum și multe alte atracții și facilități.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB