DE VÂNZARE Conac, Radoszewice, Lodz, Polonia, Niemojewskich

DE VÂNZARE - Cod. 41363

  • Tipologie: Conac
  • Zona: 30285 m²
  • Camere: 10
  • Podea: 0

SUBIECTUL VÂNZĂRII ESTE UN CONAC BAROC DIN SECOLUL XVIII, CONSTRUIT DE NIEMOJEWSKI, RECONSTRUIT LA TURNUL SECOLULUI XIX / XX ȘI DUPĂ 1945. ACTUAL RENOVAT, ESTE PROPRIETATE PRIVATĂ. În jurul conacului, există un parc, unde puteți găsi numeroase exemplare de arbori monumentali, în principal păduri cu frunze mici și stejari pedunculați. PARCELUL ESTE MAI MULT DE 3 HA, ȘI PE ZONA SA, ÎN AFARA CLĂDIRII PRINCIPALE CU 10 CAMERE, DE ASEMENEA CU CAMERE SANITARE ȘI SOCIALE, EXISTĂ O CLĂDIRE FERMĂ MARE: 126 PIAȚĂ. CONSTRUIT DIN VESTE DUPĂ 2000.

CONFORM INFORMAȚIILOR FURNIZATE DE PROPRIETAR, NU S-AU APLICAT NICIODATĂ SUBVENȚII PENTRU RENOVAREA IMOBILIARELOR, DE aceea, ESTE POSIBIL DE A OBȚINE SPRIJIN FINANCIAR PENTRU UN SCOP DE LA MINISTRUL CULTURII ȘI PATRIMONIULUI NAȚIONAL.

CONDIȚIA TEHNICĂ ȘI STANDARDUL DE FINALIZARE AL CLĂDIRII CU ZONA DE 600 mp

Cota frontală cu șapte axe este decorată cu un portic cu mai multe etaje, cu patru coloane, acoperit cu un fronton aplatizat și un balcon pe partea grădinii. Asa numitul Acoperiș polonez: îndoit, rupt, echipat cu lucernă la lumină. Acoperiș cu șindrilă. WINDOWS: lemn, cutie. UȘI: din lemn. Conform registrului monumentelor Institutului Național al Patrimoniului, următoarele obiecte sunt înscrise pe lista monumentelor: complexul conacial, sfârșitul secolului al XVIII-lea: conacul și parcul.

ARME / MEDIA

CONSTRUCȚIA PRINCIPALĂ ECHIPATĂ CU INSTALAȚII ELECTRICE ȘI DE APĂ CARE AU FOST ÎNLOCUITE ÎN 2006. CANALIZARE: PROPRIE (CLĂDIRE LEGATĂ DE UNITATEA DE TRATARE A CANALIZĂRILOR).

DISPOZIȚIA ȘI DESCRIEREA CAMERELOR

ETAJ PE PARTEA (înălțime 3,25 m):
La parter există 7 camere (parțial în fațadă) cu următoarele suprafețe: 34 mp, 20 mp, 34 mp, 62 mp, 42 mp, 42 mp, 17 mp. Bucătărie cu zonă 14 mp, două băi cu suprafață 5,5 mp și 7 mp Înălțimea camerei: 3,25 m.
Parchet și scânduri pe podele. Pereții sunt tencuiți și vopsiți cu vopsea.


PODEA:
La primul etaj sunt 3 camere cu o suprafață de aproximativ 26 mp, 16 mp. și 32 mp
Tavanul de beton din mansardă vă permite să amenajați singuri încăperi suplimentare.
Intrăm la mansardă de pe coridor cu o suprafață de 40 mp pentru partea stângă și dreapta, prin urmare, este posibilă proiectarea a două camere cu o suprafață de 60 mp. și 70 mp Înălțimea ambelor până la creastă este de 6 m.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB