DE VÂNZARE Hotel, Cracovia, Małopolskie, Polonia, Paszkówka 37

DE VÂNZARE - Cod. 24182

  • Tipologie: Hotel
  • Zona: 3000 m²
  • Camere: 41
  • Podea: 5

Paszkowka Palace este situat la 30 km de centrul istoric al orașului Cracovia, în mic, sat fermecător Paszkówka. Pe o suprafață de 4,5 hectare, există două clădiri istorice înconjurate de parc în stil englezesc, cu aleile sale romantice mai mult decât tei vechi de 100 de ani și carpen. Pentru mai multe informații despre bunuri imobiliare în www.paszkowka.pl/opis

Principalul punct de atractie al monumentului este un palat magnific, construit în secolul al XIX-lea de către Felix Księżarski în neo-gotic, stil englezesc. După devastarea de al doilea război mondial și în perioada comunistă, clădirea a fost complet restaurată și din 1999 pentru activitățile de un centru de conferințe și hotel de lux.
Palatul are patru etaje: parter, doua etaje si o mansarda care alcătuiesc mai mult de zona de 2000m2. La parter se afla o sala de receptie, catering facilități cu bucatarie complet utilata, restaurant antic pentru 90 de persoane, și un bar în engleză, cu cameră de 40 de persoane.
Primul etaj cuprinde patru camere și banchet - camere care pot găzdui până la 300 de persoane, 3 camere si proprietar apartament modern, cu o suprafata de 100m2. La etajul al doilea se află 10 camere cu mobilier elegant. Unele dintre copacii din mediul natural se află de sine statatoare pivniță de vinuri. În conformitate cu standardele Uniunii Europene Palace Paszkówce este clasificat ca un hotel de patru stele.
Hotelul este situat vis-a-vis de palat într-o clădire construită inițial ca un hambar. După renovare, este facilități de cazare suplimentare pentru palat. Cladirea are o suprafata de 900 m2, 5 etaje, 27 de camere din 3gwiazdek standard. La parter există o sală de fitness, saună și bază economică. În afara în timp ce piscina în aer liber, cu piscină încălzită și jacuzzi. Doar dincolo de piscina extinde zona verde de 1,5 hectare, cu un iaz cu pești și a creat pe insula. Pond definește limita sudică a complexului.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB