DE VÂNZARE 4 camere, SOPOT, Pomorskie, Polonia, Małopolska 5

DE VÂNZARE - Cod. 27720

  • Tipologie: 4 camere
  • Zona: 101 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 2

Aș dori să vă oferim un apartament exclusiv de măsurare 101 m2, în frumosul și restaurat bloc de locuințe închiriate în Villa Helena în Sopot. În ciuda faptului că este situat în stațiunea de divertisment, este situat într-o zonă liniștită și verde a orașului în apropiere de plaja pitorească.

Apartamentul este singurul apartament pe etaj întreg cu două ferestre din lemn mari în toate cele patru direcții cardinale și, prin aceasta, oferind un confort unic. Acesta a fost complet renovat - revitalizarea acesteia a fost supravegheat îndeaproape de către conservatorul clădirilor istorice. lucrări de renovare a fost efectuată de către firmă recunoscută BUDROS, care, printre altele, a fost antreprenorul general al hotelului HILTON Gda? sk având referințe de la multe alte investiții de prestigiu. Reproducerea precisă a celor mai mici detalii si echipamente arhitecturale caracteristice pentru Sopot la începutul secolului 20 a fost asigurată. Casa scării își menține stilul său unic și gust. In interiorul apartamentului, usi din lemn de înaltă calitate au fost instalate potrivite decorate cu Batten belgiene perfect celling. Un alt avantaj al acestui apartament este terasa frumoasa, mare, realizate din combinatia de lemn, granit si alama. Prețul include două depozite practice; unul din subsol și stocarea externă pentru biciclete și cărucioare. Există o posibilitate de a deține două locuri de parcare in garajul subteran (pentru 30.000 PLN + TVA), ceea ce face ca această ofertă absolut fără egal pe piața de apartamente elegante în Sopot.

Vila Helena este un loc magic pentru ocuparea permanentă în zona verde, linistita, cu plaja frumoasă în apropiere și chiar lângă Parcul Peisaj Tricity. Este, de asemenea, adresa din stațiune bine-cunoscut, oferind posibilitatea proprietarilor de a participa la toate evenimentele artistice din Sopot ceea ce face mai mult decât ușor de închiriat apartamentul temporar. Complexul de piscine "Aqua Park" este deschis pe tot parcursul anului care permite să se relaxeze în piscine, saună și este situat la numai 300 de metri distanță de imobil. Mai mult decât atât, SKM se află în raza de 80 m ceea ce asigură un acces ușor la centrul orașului Gdynia, Gda? Ska și direct la aeroport de "Lech Wa ?? sa".

Efectele remarcabile ale renovării și de înaltă calitate materialelor utilizate pentru revitalizarea Villa Helena poate fi cel mai bine evaluate personal prin vizualizarea apartamentului.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB