DE VÂNZARE Complex balnear, Rewal Trzęsacz, Zachodniopomorskie, Polonia, Trzęsacz Wczasowa

DE VÂNZARE - Cod. 42193

  • Tipologie: Complex balnear
  • Zona: 75 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 0/1

Oferim spre vanzare cladiri semi-decomandate, la 600 de metri de plaja din Trzęsacz. Complexul include 15 clădiri cu două camere. pe un teren de 9.885 m2.
Când cumpărați o proprietate - o casă semi-decomandată - deveniți unicul proprietar al acesteia. Deveniți și coproprietar al parcelei și al părților comune. Vei avea o zonă separată pentru uzul tău exclusiv - este o grădină și locul tău de parcare lângă casă.
Ca parte a zonei comune, ai dreptul de a folosi drumul, locul de joaca, locul de joaca, piscina si piscina pentru copii. Zona comună include un bar și recepție. Separarea barei ca parte comună este o garanție a acestui mod de utilizare a acestei proprietăți. Aceasta înseamnă că dumneavoastră și oaspeții dumneavoastră aveți întotdeauna posibilitatea de a utiliza serviciul gastronomic în imediata apropiere. Recepția oferă posibilitatea de închiriere.
Operatorul încheie cu dumneavoastră un contract de management comun și un contract de închiriere.
Am estimat rata rentabilității la 7% pe an.
Imobilul a fost proiectat cu o atenție deosebită pentru confortul utilizatorilor săi. Când te uiți la drumul interior, nu vezi întreaga moșie, doar verdeață ale cărei insule încetinesc în mod natural traficul.
Procentul scăzut de clădiri (sub 20%) oferă utilizatorilor confort și un sentiment de intimitate. Peretele interior dintre clădiri este dublu gros, ceea ce asigură izolarea fonică.
Puteți alege dintre trei tipuri de fațadă exterioară a clădirii. În bucătărie, puteți alege o variantă cu insulă sau chicinetă. O cantitate mare de geam îndreptat spre grădina dvs. oferă o senzație de spațiu și contact cu natura.
Spațiul de sine stătător (1/2) din imobilul semi-decomandat) are 78,5 m2 suprafață totală, 74,3 m2 suprafață utilă. Terasa de lângă casă este de 27 m2, suprafața terenului de uz exclusiv al proprietarului de la 238 la 248 m2 (în funcție de clădirea selectată).
Incalzire moderna cu pompe de caldura. Clădirile sunt adaptate la instalarea unui șemineu (pentru clienții treptei 1, un șemineu este inclus în preț!).
Construcția moșiei Rest Village este împărțită în trei faze.
În prezent este în derulare Etapa I - construcția clădirilor cu două camere 1AB, 2AB, 3AB, 4AB, 5AB.
FINALIZAREA investiției este planificată pentru august 2023.
Dacă nu ai timp să termini finisajul, Rest Village o va face pentru tine. Vă vom prezenta trei proiecte posibile și prețuri de implementare Mai multe informații despre imobil pe site

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB