DE VÂNZARE Teren construibil, Klodzko, Dolnoslaskie, Polonia, Klodzko ul.Zajęcza

DE VÂNZARE - Cod. 37450

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 130000 m²
  • Camere: 0
  • Podea: 0

Plot 30000 m2 cu dezvoltare rezidențială și servicii sportive, 100 000 m2 de clădire. industriale (hale, depozite etc.) Accesul bun la drumul național de aproximativ 300m, la centrul comercial Carrefour de aproximativ 1000m, lângă zona economică specială.

Parcela cu o suprafata de teren de 30.000 m2 intr-un plan spatial local pentru 3 ha pentru dezvoltarea rezidentiala de 10 ha pentru investitii / cosmetice si altele. Lângă zona economică specială. Vecinii cu numeroși angrosiști ​​și companii de servicii. În apropierea fabricilor GE și Steinhoff, lângă centrul comercial al Cetății Kłodzko (Carrefour).

Kłodzko, ca oraș de tranzit cu trafic turistic ridicat, este punctul central al întregii regiuni / Kotlina Klodzka / în jurul bazinului balnear sudic. În apropierea stațiunilor balneare (Lądek Zdrój, Polanica Zdrój, Kudowa Zdrój, Duszniki Zdrój, Dlugopole Zdroj), centre de sporturi de iarnă în Zieleniec și Czarna Góra, alte teleschiuri din Ladek Zdr.Kamienica, Now. Gieraltow, Spalona, ​​Wielka Sowa și numeroase teleschiuri pe partea cehă. Munții Stolowe, munții Sowie și masivul Śnieżnik atrag milioane de pacienți și turiști în bazin. Rutele internaționale Varșovia - Praga și Brno - Viena Roma multiplică intensitatea turiștilor

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB