DE VÂNZARE Teren construibil, Wrocław, Dolnoslaskie, Polonia, Powstańców Śląskich 12/26

DE VÂNZARE - Cod. 41853

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 376120 m²
  • Camere: 1
  • Podea: 1

Proiect urban de dezvoltat. 10 €/m2 net.

Suntem proprietari si vindem direct un teren construit. Cautam unul sau mai multi investitori interesati sa participe la un proiect cu o suprafata utila de constructie de 120.000 m2.

Este situat lângă Wrocław (Polonia) acces direct prin autostrada S5 (construită recent), ceea ce va scurta timpul de călătorie la aproximativ 20/25 de minute. ), oraș care a fost ales pentru cea mai bună destinație turistică europeană în 2018.

Proprietatea are 376.000 m2 (266.000 m2 teren intravilan + 110.000 m2 două lacuri).

Posibilitatea racordarii mijloacelor: apa, curent, gaz (in cazul gazelor, asteptam conditiile si costurile de racordare).

Zona de constructii, fara taxe si pretentii, gata de dezvoltare. Singurul lucru de făcut este proiectul și obținerea autorizațiilor.

Arhitecții și geometrii sunt gata să înceapă să lucreze la proiectul preliminar și să facă diviziunile. Avem documentație completă, studiu economic al proiectului, plan de utilizare a terenului, proiectarea etapelor individuale, estimări de costuri, precum și costuri estimate de construcție și profituri estimate. Comunicatia excelenta si accesul usor prin autostrada si apoi pe autostrada nationala fac ca intreaga zona sa fie extrem de atractiva. Cu o fațadă la drum de 1500 de metri.

Împrejurimile imediate sunt păduri frumoase cu o suprafață de peste 500 de hectare cu o bogăție excepțională de faună și floră. Lângă Valea Barycz cu o suprafață de 87.000 de hectare.

Pe o rază de 30 km, numărul total de locuitori este de aproximativ 1.200.000, ceea ce se traduce printr-un mare potențial de vânzare.

Wroclaw a devenit a șasea economie regională cu cea mai rapidă dezvoltare din Europa. Un oraș care rămâne fără șomaj.
Pe lângă cei 150.000 de studenți (inclusiv bursieri și Erasmus) și aproape 200.000 de lucrători ucraineni din întreaga regiune, există peste 150.000 de angajați numai în sectorul serviciilor (externalizare, externalizare de servicii de afaceri, BPO) și se estimează că există peste 200.000 în următorii ani. Toți sunt potențiali cumpărători de locuințe.

Cei trei piloni importanți în creșterea economică a Poloniei pentru a fi cel mai mare beneficiar al fondurilor structurale din întreaga Uniune Europeană sunt educația, investițiile în infrastructură și deschiderea piețelor. Tot acest mediu pozitiv pentru dezvoltarea afacerilor și creșterea în sectorul serviciilor a motivat speculațiile în domeniul locuințelor, cu o creștere a prețurilor de închiriere și de cumpărare. Acum, majoritatea acești potențiali cumpărători și cei care locuiesc deja în Wroclaw (care sunt de asemenea), trebuie să-și caute locuințele în piețele de la periferia orașului. Extinderea imobiliară (din aceste motive) mută deja perimetrul în jurul Wroclaw pe o rază de până la 40/50 de kilometri. Acest ciclu a fost deja experimentat în Europa acum 20/30 de ani și de aceea suntem conștienți de el.

Polonia are una dintre cele mai scăzute rate ale șomajului din Europa și este țara din Uniunea Europeană care a evoluat cel mai mult economic în ultimii 5 ani.


Suntem o echipă completă de lucru cu experți profesioniști pentru a dezvolta, gestiona, negocia și dezvolta marketingul și vânzarea întregului proiect.


Dacă sunteți interesat de investiția de mai sus, vă voi oferi cu plăcere informații detaliate.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB